Naplaćuje čekanje u redovima 1.000 dinara

Mladić koji se predstavio kao Mladen, na portalu Kupujem Prodajem, ponudio je svoje usluge svima onima koji nemaju vremena da čekaju u redu za zdravstvenu komisiju u Novom Sadu.

Kao cenu za tu uslugu, naveo je 1.000 dinara.

"Čekam za Vas u redu za Zdravstvenu komisiju u Novom Sadu, od 6.00 do 7.30h, kada se otvara šalter sala da predate dokumenta. Budite među prvima da završite svoj posao", navodi se u oglasu. 
  • Gladius et anus

    13.05.2018 06:47
    Maximus
    Да ли су били избори? Јесу. Да ли је народ изабрао ко ће да их јаше? Јесте. Па шта се стално буните? Исти људи, исти систем већ безмало 30 година, а народ очекује некакав бољитак. Побогу, људи, добили сте оно што сте тражили...
  • boco

    12.05.2018 23:22
    ovo sa lekarskom komisijom je ubedljivo najgore, naj ne humanije i sve naj naj u losem smislu sto ova nesposobna vlast moze da napravi svojim gradjanima
    prosao sam od devedesitih sve i licne karte, pasose, zdsravstvene knjizice, vozacke, ali ovako nesto nisam dozivio.
    u onako malo prostoriju strpati onoliko bolesnih ljudi, rade penzionisane lekarke. spore, bahate, bezobrazne, koje je vreme pregazilo, one sluzbenice na salteru nervozne, onaj iz obezbedjenja nesto glumi i daje savete
    umesto da se obezbedi i veca prostorija npr. zapadni hol spensa , veci broj efikasnih lekara
    ipak smo mi ljudi a ne stoka
  • NS gradjanin

    12.05.2018 20:56
    Ako dodje u 6 već je zakasnio. Ja sam svaki put dolazila u 4,30 da ostavim zdr karticu ispod kamena na simsu prozora. I pored toga na red sam dolazila tek oko 12. Tako funkcioniše RFZO filijala NS. Svako ko je prošao lekarske komisije u NS zna šta je horor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.