Svi na Islandu gledali utakmicu sa Argentinom

Fudbalska reprezentacija Islanda je u prvom kolu Svetskog prvenstva odigrala 1:1 s Argentinom, a direktan prenos te utakmice pratili su skoro svi stanovnici te zemlje koji su u to vreme gledali televiziju.
Fudbalski savez Islanda je danas saopštio da je 99,6 odsto tamošnjih TV-gledalaca u subotu gledalo taj meč.
 
Agencija AP je po objavljivanju tog podatka postavila pitanje: Šta je u to vreme gledalo preostalih 0,4 odsto TV-gledalaca? 
 
Tih 0,4 odsto je propustilo da vidi kako je Island postigao remi s Argentinom, kao i kako je Hanes Tor Haldorson odbranio penal Lionelu Mesiju.
 
Island ima oko 335.000 stanovnika.
  • Dawkins

    20.06.2018 07:50
    Divna zemlja:
    proterali strane banke, 0% vernika ispod 25 g., termalni izvori,...
  • Ioyae

    18.06.2018 23:11
    Predivno .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.