Austrija navijaču vratila 10.000 evra, samo da ne dođe na utakmicu

Klubovi ne mogu da biraju navijače i često zbog toga imaju probleme, a poslednji primer je Austrija.
 Austrija navijaču vratila 10.000 evra, samo da ne dođe na utakmicu
Foto: Pixabay
Austrija je dala navijaču Aleksanderu C, poznatom po problematičnom ponašanju,10.000 evra da ne dođe na otvaranje stadiona, kada će biti odigrana utakmica sa Borusijom iz Dortmunda.
 
Klub je Aleksanderu, koji je pomogao Austriji izgradnju novog stadiona i time stekao pravo na kartu, isplatio već 10.000 evra, samo da ne dođe na utakmicu. 
 
On je tokom prikupljanja sredstava za stadion pre dve godine uplatio 5.000 evra, i kasnije još 5.000 evra u ime poznanika. 
 
Za tu donaciju sleduju mu dve ulaznice za meč otavranja stadiona, ali je on imao već zabranu ulaska na stadion. Aleksander je otišao pred sud i insistirao na svom pravu, pa je klub odlučio da mu isplati 10.000 evra, samo da ne dođe na utakmicu. 
 
Celu situaciju opisuje kao "nešto u svetu neviđenim". Međutim, na dan odigravanja prve utakmice na novom stadionu, Aleksander je zadao novu brigu Austriji, poslao je sudske izvršitelje u klub, jer smatra da ipak ima pravo na karte za utakmicu koje bi dao prijateljima. Te karte on nije dobio, pa se obratio sudu, koji mu je dao za pravo.  Aleksander je, navodno, blizak desničarsko radikalnoj grupaciji navijača, što negira.
  • LOLE

    14.07.2018 05:11
    sta ti je sredjena drzava
    A ovde se daleko gori poput Bogdanova setaju po terenu i onda se pitaju ljudi sto Albancima dadose sluzbenu pobedu od 3-0.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.