Ukrao elektronsku opremu iz crkve i ostavio poruku sa izvinjenjem

Muškarac koji je provalio u crkvu u jednom gradiću u američkoj državi Konektikat i ukrao 3.000 dolara vrednu elektronsku opremu, za sobom je ostavio poruku izvinjenja.
Ukrao elektronsku opremu iz crkve i ostavio poruku sa izvinjenjem
Foto: Pixabay
Policija poseduje video snimak muškarca koji je provalio u afričku metodističku episkopalnu cionističku crkvu Maslinova gora u Voterburiju i iz nje odneo kamere, monitore i mikrofone koje vernici koriste tokom mise.
 
Članovi kongregacije medijima su rekli da je lopov, verovatno osetivši grižu savesti, ostavio i poruku izvinjenja: "Molite za mene! Izvinjavam se, braćo moja... spasite me", nacrtavši uz tekst emotikon tužnog lica.
 
Jedan od članova kongregacije Krejg Smit rekao je da su neki vernici poslušali "obzirnog" lopova, te su se na predstojećim bogosluženjima molili za njega.
 
Policija traga za počiniocem.
  • Kaćanka

    24.08.2018 07:09
    Specijalno vaspitanje
    Kupila tetka gramofon!!
  • Milos

    23.08.2018 16:34
    Sta kuka, manje je gresan od njih i oni su je ukrali, tako da 1:1.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.