Englezi "jugo" proglasili najgorim autom na svetu, Vranjanac ima odgovor na to

"Jugo" je automobil koji je svojevremeno kupovao veliki broj Jugoslovena, što zbog pristupačne cene, što zbog potrošnje, što zbog cene rezervnih delova i izdržljivosti samog vozila.
Čak i dan danas se priča o (ne)uspešnom prodiranju popularnog "jugića" na američko tržište, o čemu svedoči par filmova u kojima je on bio glavni ili sporedni glumac.
 
Ipak, koliko god da je nama bio dobar, toliko je na zapadnom tržištu bio predmet šale.
 
Upravo zbog jedne takve šale, tačnije, novinarskog članka engleskog tabloida, Saša Stanković je u vidu statusa koji je postao viralan na Fejsbuku, objasnio šta sve može "jugo", a ne može drugi automobil.
 
Status možete pročitati u nastavku:
 
  • Niko

    05.10.2018 19:34
    Ničim iznerviran
    Samo kad je onaj trotinet što su ga vozili Del Boy i Rodni bolji.
  • Lala

    02.10.2018 12:19
    Crnjak
    Opsta poznata stvar je da su srbi najpameniji i najbolji narod na svetu. Cak je i onaj prvi koji je sisao sa drveta bio srbin ,pitajte Darwina ako ne verujete. Jos ako se sluzio sa tri prsta,tek je onda odabrani.
  • London Boy

    01.10.2018 14:19
    BAKI, Cane i Čučuk Stana,

    Kada ste vi to bili u UK da znate kakvi su Britanci, Englezi ili London?

    Kakvi god da su, bili zli ili dobri kroz vekove su ostavili otisak svojim dobrim i svojim losim delima. Za razliku od nas nebeskog naroda onji se svoje proslosti i istorije ne stide, imaju cime da se ponose i imaju istoriju mnogo kompleksniju i obilatiju od Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.