Američka policija: Ne bacajte drogu u WC, drogirate aligatore i patke

Policija u Tenesiju, okrugu u istoimenoj američkoj saveznoj državi, zamolila je stanovništvo da ne baca drogu u wc šolje jer na taj način patke, guske, ali i aligatori mogu postati opasni za okolinu.
Upozorenje je izdato proteklog vikenda nakon pretresa doma jednog osumnjičenog koji je na brzinu pokušao da se reši metamfetamina puštanjem vode iz vodokotlića.
 
"Molimo vas da ne bacate drogu u wc šolje", poručila je policija gradića Loreta na svojem Tviter nalogu.
 
"Kada bacate neke stvari u kanalizaciju, morate znati da one, pre nego što se vrate u reke, završavaju u našim veštačkim jezerima. Patke, guske i ostala živina najčešće koristi ova jezera, a mi pritom strahujemo kako će se te životinje ponašati ako bi se nagutale metamfetamina. Istovremeno bismo u rekama uskoro mogli imati drogirane aligatore", stoji u saopštenju.
  • Darwin

    19.07.2019 22:00
    Srbi su najpametniji narod sudeci po komentarima. Ajmo sad jedan bensedin pa Farma.
  • Silver

    18.07.2019 19:05
    Extra lol.bol.etc..... sta reci koja debilana hehehehheheehh...
    a kanalizacija u ostalim gradovima gde pustaju lae gatora kad poraste i ostale reptile zmije ale i zmajeve kad se to uduva i nadrogira sta ce ondak biti.....
  • ma

    18.07.2019 14:10
    Smejem se celu smenu, slika je fantasticna, hvala sto ste mi ulepsali dan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.