Četvorica uhapšena zbog trgovine drogom

Novosadska policija je u odvojenim akcijama uhapsila četvoricu osumnjičenih za trgovinu drogom, a tom prilikom su zaplenili oko kilogram i 300 grama narkotika.

Uhapšen je Novosađanin A. J. (1972), pošto je policija u njegovom audiju i stanu koji koristi pronašla oko 890 grama amfetamina, dve digitalne vage i opremu za pakovanje narkotika. Zajedno sa njim u istoj akciji sinoć je uhapšen i  V. Š. (1989) iz Beočina, zbog sumnje da je radi preprodaje kupio drogu od A. J, a u stanu koji on koristi pronađeno je oko 26 grama amfetamina, kao i digatalna vaga za precizno merenje.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, uz krivičnu prijavu.

Takođe su tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu uhapšeni A. M. (1985) i R. T. (1980) iz Novog Pazara.

Kod njih su pronađeni ključevi golfa, parkiranog u neposrednoj blizini, u kome je policija otkrila kesu sa oko 345 grama marihuane.

Ceo automobil je, inače, pretvoren u svojevrsni bunker za sakrivanje narkotika, a takav prostor otkriven je i u rezervoaru čija je zapremina smanjena za tu svrhu. Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika