Ukrali lančić s vrata Novosađanke, pa pokušali da pobegnu taksijem

Zbog sumnje da su počinili više krivičnih dela, u utorak su uhapšeni 20-godišnjaci S.V. i V.V.

Oni su tog dana otrgli lančić s vrata jedne Novosađanke, a potom pobegli taksijem. Policija ih je u taksiju i pronašla, s ukradenim nakitom koji je vraćen vlasnici.

Takođe, postoji sumnja da su njih dvojica u januaru, uz pretnju nožem, ukrali novac od radnice jednog kozmetičkog salona.

Obojica su zadržani do 48 sati, po odobrenju tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, uz krivičnu prijavu koja ih tereti za razbojništvo i tešku krađu.

Autor: 021.rs
Foto: Uživo sa novosadskih ulica @ FB

  • Vladica

    17.04.2016 16:46
    Isti slucaj
    I ja sam siguran da su sa Grbavice(jer sam se bio raspitao i proverio)..mojoj majci su prosle godine skinuli lancic u Micurinovoj kod parka ..Indijanci nadam se da cu ih naci ili naleteli na njih .
  • dejan021

    14.04.2016 20:58
    Bitange
    Treba uvesti prinudni rad da kopaju rovove na Kosovu za te kukavice koji otimaju od zena ...
  • Stana

    14.04.2016 17:24
    Napadnuta
    Cisto me zanima da li su sa Grbavice?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika