Prijave zbog 14 paketića marihuane

Policija je saopštila da je u Futogu dvadesetjednogodišnjak naočigled policijske patrole, odbacio kesu sa četrnaest paketića marihuane.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, policija je saopštila i da je Subotičanin star dvadesetpet godina osumnjičen za neovlašćeno držanje opojnih droga, jer je policija u Novom Sadu pronašla kod njega paketić sa marihuanom.

Protiv njega će, takođe, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Autor: 021.rs

  • Alijans

    29.04.2016 13:34
    Kanabis kapi se reklamiraju vec dve ned na tv..alo alo...pustite ovu decu, tako lako unistavate iovako vec unistene karijere deci zbog gluposti, hira itd da bi opravdali policijsku nesposobnost i te siledzije inspektorske koje mlate ljude kad ih privedu 10na1, gori su od svakog sljama na ulici, a istovremeno ne diraju velike igrache koji slobodno diluju i dele trzista sirom srbije...ja sam 2x ovako prosao zbog drzanja, znam iz prve ruke kako coveku uniste zivot...dzaba vam posle i diplome i struka...da da..i ne osudjujte ovu decu i vase lako moze da se nadje na njihivom mestu, to je odlika grada i odrastanja nista tu nema lose, samo je citava pricha satanizovana, zabranjeno voce itd,da bi zastitili trzista od konkurencije...stara prica!
  • Jaroslav

    26.04.2016 16:46
    Sramota
    Sramota, jos policija izdajes saopstenje za jedan paketic!
  • Denis

    22.04.2016 17:43
    Krivična prijava zbog "jednog paketića marihuane"?! Mislim smešno, zar nije kod nas krivično delo samo prodaja a ne i posedovanje marihuane? Da ne bude zabune protiv sam korišćenja marihuane kao i svih vrsta droga kao i alkohola i cigareta ali kada se pročita ovakva vest stvarno deluje nelogično. Na zapadu mladi konzumiraju marihuanu kao dobar dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika