FOTO: Hapšenje na Bulevaru oslobođenja

Jedan muškarac uhapšen je danas oko 17 časova na Bulevaru oslobođenja kod broja 51 u automobilu pančevačkih tablica, nezvanično saznaje 021.rs.

Nakon privođenja, policija je zatvorila deo parkinga i trotoara, dok je rađen uviđaj u automobilu. Posle toga je pauk odneo beli "hjundai".

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao 021, u automobilu se nalazilo oružje.

Više informacija znaće se nakon saopštenja policije.

Policija je demantovala da hapšenje na Bulevaru oslobođenja ima veze sa večerašnjim hapšenjem pljaškaša Erste banke na Novom naselju, o čemu opširnije OVDE.

  • Arsen Lupen

    23.09.2016 07:30
    Pade procenat
    Eto gde sad nadje da nosa pistolj...Opade 37 % Ministra dr. Kluzoa za 0.0138956 procenata....ehhh
  • G

    22.09.2016 21:45
    Na stranu da pojedinci ne mogu da razumeju princip prava koji važi u Srbiji i većini ako ne i svim državama na svetu, a koji se bazira na pretpostavci nevinosti usled čega medij rizikuje tužbu zbog povrede privatnosti ako objavljuje nečije podatke bez ikakve pravosnažne presude od javnog značaja, veoma sam zainteresovan kako je to pojedinim licima nečije ime i prezime toliko značajno za sadržaj ovakvog članka da im je bez te informacije članak u potpunosti besmislen. Čudi me da recimo ne tvrdite da je vaš sopstveni komentar besmislen jer ste ga potpisali tuđim imenom.
  • @ Brus Vilis

    22.09.2016 21:37
    Sve je to sa razlogom. Krajni cilj je slede'a vest, jednog dana:
    "Građanin broj 12386 je eliminisan jer je prekršio zakon. Njegovi organi su reciklirani."
    To, mislim, kada demokratija bude potpuno razvijena i ugurana u svaki ćošak sveta, a demoni budu uspeli da stvore svetsku vladu.
    Ovaj ovde je navodno specijalista za banke, pišten psole 9 godina robije, već pljačkao tu banku ranije, a očigledno nije menjao auto i kamere su ga snimile...
    Bilo mu žao da pali auto, zbog bednih par stoja koje je uzeo iz banke.
    To jedan menadžer ili direktor JP zaradi, a političare da ne pominjemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika