FOTO: Požar u Kineskoj četvrti, izgoreo deo Društvenog centra

Napuštene barake u Kineskoj četvrti zahvatio je požar oko 10 časova.

Na terenu su bili vatrogasci i brzo su ugasili vatru, a kako saznajemo u Hitnoj pomoći, povređenih nije bilo. Policija je obavila uviđaj, koji bi trebalo da pokaže šta je izazvalo vatru.

Ipak, materijalna šteta je velika, a kako za 021 navodi predstavnica Društvenog centra Ida Boka, čije prostorije su pored zapaljenih, požar je zahvatio i deo krova Društvenog centra, koji preti da se sruši. Oštećene su i sanitarne prostorije Društvenog centra.

  • Забринути

    30.01.2017 19:18
    ППЗ
    Под хитно молим Противпожарну полицију и инспекцију да доведу ове просторе у ред што се тиче противпожарне безбедности. Ако то није могуће нека их одмах затворе. Све. Клубове, ресторане, посластичарнице, радионице, магацине.

    Довољно је већ деце изгорело у овом граду због небриге надлежних.
  • Bojan

    21.10.2016 21:02
    Kad im je Poslovni prostor rekao da se isele jer lokacija nije bezbedna, skočili svi oslobodioci da brane "Centar"...tj. privatnu kafanu...po uzoru na nekadašnja lovačka udruženja.
  • Liman3

    19.10.2016 16:29
    Joco, kakve veze ima direktor skc-a sa tim? To je nadleznost poslovnog prostora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika