Novosadska policija zaplenila 14 kg marihuane

Novosadska policija zaplenila je 14,6 kilograma marihuane.

Droga je bila spakovana u 25 paketa u "citroenu" beogradskih registracija, a policija ga je pretresla i otkrila drogu u saradnji sa Upravom carina, po naredbi sudije za prethodni postupak.

Vozaču D. K. (39) iz opštine Bački Petrovac određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Sumnja se, takođe, da je D. K. vozio sa falsifikovanom vozačkom dozvolom, jer mu je izrečena mera zabrane vožnje. Stoga će, posle utvrđivanja verodostojnosti dokumenta i potrebnih veštačenja, protiv njega biti podneta odgovarajuća prijava.

  • Na recept

    21.10.2016 17:16
    Momcima svaka čast na trudu i časnom obavljanju posla.
    Ali... S obzirom da je glavna vest da se Bayer i Monsanto spremaju da zadovolje svetske potrebe tržišta marihuane, a to znači da će ko zna koliko vrsta GMO da se pojavi, i da bude legalno distribuirano svim državama i vladama (nemojte da sumnjate u naše, bićemo prvi, i to sa zahvalnicama i tapšanjem po ramenu).... trebalo bi sačuvati ovakve članke i naslove za komparativne u budućnosti. Da se malo tera šega.
  • @gonzo

    21.10.2016 17:10
    Isto kao alkohol i alkoholicar.
  • Goran

    21.10.2016 17:04
    @Gonzo
    Jedini je problem taj sto ljude hapse zbog marihuane. Dnevno se u Novom Sadu potrosi 2kg heroina. Ponovicu 2kg heroina. Hvatanje ljudi koji puse marihuanu je kao da u svinjcu prskaš osveživačem vazduha jer puno smrdi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika