Potraga za napadačem sa Telepa, ranjena devojka i dalje kritično

Policija i dalje traga za nepoznatom osobom koja je u subotu uveče teško ranila Novosađanku Teodoru Kaćanski, potvrđeno je za 021.
Takođe, kako za 021 navode u Kliničkom centru Vojvodine, 30-godišnja devojka, koja je ranjena vatrenim oružjem u stomak, vrat i ruku, i dalje je u teškom stanju i životno ugrožena, treći dan pošto je bila žrtva pucnjave u Vardarskoj ulici na Telepu, po izlasku iz automobila. 
 
Kako je 021 ranije pisao, uz devojku se nalazio i njen momak, koji je prošao nepovređeno.
 
Ostatak priče, kao i fotografije sa lica mesta, možete da pogledate OVDE.
  • Zvekete

    22.11.2016 08:37
    @Pandur Stanko
    Znam, zato i kažem! Srećan rad i nema na čemu!
  • hm

    21.11.2016 21:48
    Mene kao feministkinju u vasim komentarima najvise vredja ono "nevina devojka... sirota... jadna... izabrala loseg momka...", a ne znate nista o njoj. Ne vidim zasto samo zato sto je zena ne moze i ona biti mafijasica, pa umemo i mi sve to.
  • @jo

    21.11.2016 18:07
    Kad se neko tvoj sukobi s nekim (a za sukobe fala bogu ne mora se biti kriminalac, ovde se ni braca ni komsije ne podnose, a kamoli neki nepoznati), nadam se da ces ti nadrljati (umesto tog nekog). Pa ce ti onda valjda postati jasno da nema prenosenja krivice, odgovornosti, razloga i povoda na porodicu, prijatelje i sl. Pa jbt i u ratu se kolateralna steta maksimalno izbegava i uzima u obzir samo kad nema drugog nacina a ne ovako

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika