FOTO: Traži se zbog seksualnih napada na Novosađanke na Podbari i Salajci

Novosadska policija traga za muškarcem za koga sumnja da je učinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.
On se sumnjiči da je 27. novembra,  oko dva sata noću, u Ulici Jug Bogdana na Podbari, napao dve Novosađanke u ulazu zgrade u kojoj stanuju.  
 
 
Policiji je prijavljen još jedan takav slučaj koji se dogodio pre dve nedelje u Koste Šokice na Salajci, pa se sumnja da je reč o istom muškarcu, uočenom u Temerinskoj ulici.
 
 
Policijska uprava poziva građane koji prepoznaju osobu sa fotografije da se jave pozivom na broj telefona: 064 892 4055.
  • asdf

    30.11.2016 17:01
    Ko je ikog od vas ovde pitao da li je kriv ili ne? Bukvalno pise ako imate informacije da pozovete broj i obavestite policijsku upravu, oni ce dalje raditi svoj posao.
  • ana

    30.11.2016 16:22
    negde je pisalo da je uhvacen. policija je uradil svoje .
  • Novosadjanka

    30.11.2016 13:16
    Samo covek sa telefonom u ruci
    Da, uslikali su ga sa telefonom u ruci, pravi dokaz bi bio da postoji snimak kako je napastvovao te dve zene. Dajte malo razmisliti, nije sve uvek teorija zavere. Verovatno je ovaj snimak iz obliznje prodavnice gde je napad bio, pa su ga napadnute zene prepoznale i tako je policija dosla do slika. Policija i novinari ne bi bez razloga kacili slike ljudi gde bi ih optuzivali za silovanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika