VIDEO: Osuđen za trostruko ubistvo u BiH uhapšen u Novom Sadu

Mladen Ždrale zvani "Pata" (35), osuđen na 15 godina zbog učestvovanja u trostrukom ubistvu u Bosni i Hercegovini, uhapšen je u utorak u Novom Sadu, saznaje 021.
Za njim je raspisana međunarodna poternica, zbog izdržavanja kazne od petnaest godina zatvora na koju je osuđen pred bosanskim sudom zbog ubistva.
 
On se nalazi u ekstradicionom pritvoru i biće procesuiran u skladu sa zakonom, saopštila je novosadska policija.
 
Ekstradicioni pritvor može trajati najduže dva meseca. O pritvaranju je obaveštena Bosna i Hercegovina koja je pozvana da u roku od 18 dana od dana pritvaranja dostavi molbu za izručenje.
 
 
Ždrale je 2005. osuđen da je, zajedno sa Borisom Govedaricom, organizovao ubistvo Milorada Todorovića u kafani "Dva bora" u naselju Vraca u Sarajevu. Tom prilikom su ubijene još dve osobe koje su sedele u kafani za susednim stolom. 
 
U optužnici Suda Bosne i Hercegovine navodi se da je Govedarica sa automatskom puškom prišao ugostiteljskom objektu s ciljem da ubije Todorovića, dok je Ždrale ostao za upravljačem ukradenog vozila i čekao da Govedarica ubije Todorovića.
 
Nakon ubistva, Ždrale i Govedarica su pobegli prema Istočnom Sarajevu.
 
Podsetimo, u Novom Sadu je u oktobru uhapšen Sanjin Sefić (25) iz BiH, osumnjičen da je pregazio dve studentkinje u Sarajevu. Opširnije o tom slučaju možete pročitati OVDE.
  • Detelina

    30.11.2016 18:45
    Strasno
    je to sto su se takvi likovi sjatili masovno u Novi Sad i jos i jos dolaze dovlaceci familije.Stvaraju od nekada bezbednog,kulturnog i mirnog grada steciste prostakluka,nesigurnosti i karton gradnje.Dokle ce to samo ici i u sta ce se pretvoriti dragi Novi Sad...
  • jo

    30.11.2016 15:39
    Nije mi jasno
    Samo mi nije jasno što se čudite otkud ovde.Pa pun jNS takvih likova iz bosne i montegrina.Kako i ne bi kad je mup krcat rodbine.kumova,šurnjaja i ostale mnogobrojne rodbine i bratije s one strane brda.Duple lične karte,pasoši,izbegličke,zabegličke,tablice odande i odavde,prognani,izgnani.tamo prima socijalu a ovde kupuje nekretnine,tamo ima firmu a ovde klepa dečiji dodatak.navrate vikendom da obidju sitnu dečicu koja se nakačila na budžet i studiraju mufte i da pokupe kiriju od stanova koje izdaju.i čim im spomeneš to odmah si ustaša i nisi srbin.Ima jedna zgrada koja se sad zida na udarnom mestu,kvadrat da se smrzneš a 50% kupili gore opisani,ostatak podelili profesori,panduri i bankari.Ali nema veze ipak smo mi " braća " ko koga klepi
  • Autonomaš

    30.11.2016 15:22
    za markeđanija
    Vojvodina nije na Balkanu!!!, a ovi dđš-i su temelj našeg kriminala uz podršku državnog vrha. Nikad, ali nikad nemoj zaboraviti da je takva ekipa napravila "Jogurt revoluciju". Usput, ne znam koliko bi dobio u Ameici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika