Novosađanin vozio pijan i bez vozačke, bežao policiji i sleteo u kanal

B. Š. (26) iz Novog Sada doveden je u Prekršajni sud, u skraćenom postupku, zbog sumnje da je učinio više saobraćajnih prekršaja.
On je, bez vozačke dozvole i pijan, vozio "reno" kome je istekla registracija, u periodu kada mu je bilo zabranjeno učešće u saobraćaju.  
 
Uprkos jasnom i nedvosmislenom znaku saobraćajne policije da zaustavi automobil, B. Š. je pokušao  da pobegne, ali je sleteo sa kolovoza u odvodni kanal.
 
Prekršajni sudija izrekao mu je kaznu zatvora od ukupno 67 dana, budući da nije mogao da plati  novčanu kaznu od 37.000 dinara, pa je i ona preinačena u zatvorsku. Takođe, zabranjeno mu je da upravlja motornim vozilom godinu dana.  
  • lovac

    06.12.2016 17:56
    @mrk
    Ma ćuti, i to je napredak, barem nešto! Evo ovi maloletnici što su po NS opljačkali 11 prodavnica i menjačnica uz pretnju nožem i "replikom" pištolja, neće dobiti ni toliko! Više dobiješ po nosu ako skriviš saobraćajni prekršaj nego ako nekog opljačkaš, naročito uz pretnju oružjem!
    Jadna li nam je budućnost...
  • Vošanac

    06.12.2016 17:39
    A osnovno?
    Niste rekli čiji je to sin? Za sve to 30.000 kazne? Kao meni za šest puta neupaljena svetla danju???
  • @mrk

    06.12.2016 17:14
    Pa znaju panduri da minus i minus daju plus xD

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika