Pritvor za Novosađanke koje su ucenjivale snimkom seksa

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor dvema Novosađankama T.Ć. (25) i I.K. (28) koje se sumnjiče da su ucenjivale muškarca iz Beograda, kako ne bi njegovoj porodici predale snimak seksualnog odnosa između njega i T.Ć.
Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je za T.Ć. i I.K. odredio pritvor do 30 dana, zbog mogućnosti da će uticati na svedoke, rekla je danas portparolka suda Bojana Stanković.
 
One su, podsećamo, uhapšene prilikom primopredaje 5.000 evra u jednom beogradskom restoranu sa još jednom sugrađankom koja nije zadržana u pritvoru.
 
Terete se da su duže vreme od oštećenog zahtevale novac kako ne bi javno objavile sporni snimak ili ga predale njegovoj porodici. Sumnja se da je on u više navrata isplatio oko 30.000 evra.

Teme

ucena
  • komsija

    18.12.2016 11:41
    too
    Dajte snimak da gledamo komsinicu sta zna.
  • m

    16.12.2016 14:21
    porodica nije primetila da fali 30000e?
  • skep

    16.12.2016 14:11
    Da vas podsetim, kriminalac sa debelim dosijeom koji je pucavši iz Kalašjnikova pokušao da ubije jednog njemu sličnog juče je pušten da se brani sa slobode...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika