FOTO: Pucnjava kod OŠ "Đura Daničić", jedna osoba ranjena

Niko Uskoković (37) ranjen je danas oko 12.30 časova u pucnjavi kod Osnovne škole "Đura Daničić" u Ulici Dušana Vasiljeva, saznaje 021.rs.

On je zadobio teške telesne povrede, a trenutno je stabilnog stanja i zadržan je na lečenju, kažu za 021 u Kliničkom centru Vojvodine.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da je njihova ekipa stigla na teren, ali je povređeni u međuvremenu odvezen u Urgentni centar.

Uskoković je bio u belom džipu marke "Range Rover", a nezvanično, zadobio je dve prostrelne rane u ruku. On je od ranije poznat policiji, kada je 2012. godine priznao trgovinu drogom.

Prema nezvaničnim informacijama, džip je izlazio iz unutrašnjeg parkinga kroz prolaz kroz lamele, kada je iz sačekuše pucano u njega. Automobil je nastavio da se kreće napred, probio žičanu ogradu i zakucao se u zid.

Prema navodima svedoka, pucnji su potekli iz crnog automobila. U momentu kada se dogodila pucnjava, deca su izlazila iz škole nakon završetka prve smene.

Policija je zatvorila ulicu i trenutno je nemoguće prići licu mesta, a ni roditeljima nije dozvoljeno da uđu u dvorište i izvedu decu. Na prilazima ka Novom Sadu, policija kontroliše vozila. 

U blizini mesta pucnjave nalazi se i Saobraćajna škola "Pinki", kao i vrtić i učenički dom.

Podsetimo da je kod Osnovne škole "Đura Daničić" mesecima grupa delinkvenata reketirala mlađe učenike, o čemu više možete pročitati OVDE.

  • ja

    26.01.2017 08:59
    Niko Uskokovic je deo crnogorskog narko-klana koji decenijama radi za Udbu. Tako je to bilo jos u vreme pokojnog Kan-Kana i nastavlja se do danas. Nikada se to nece zaustaviti jer nije bilo 6. oktobra, lustracije i otvaranja tajnih dosijea u kojima su imena i tog Nike i svih ostalih "postovalaca Sluzbe".
  • ana

    26.01.2017 01:53
    BAS ste smesni kad očekujete od onih koji se bave nedozvoljenim radnjama da paze da ne bude kolateralne stete. Zelim ih da se svi pobiju medjusobno mada uvek dolaze drugi pa onda bolje da su nasi jer dok su nasi nesto se desava u gradi radi obrce se novac. Kad su skonili naseg Novi Sad je zamro. Sve je prešlo u BGD. Imaju valjda toliko para da decu salju u neku privatnu skolu na periferiji.Od smti se ne mozes sakriti ni u zabavisti. Lucaj lucaj pa idemo.
  • Limanac

    25.01.2017 21:33
    @odlazak

    Zaključio si kakav je neko na osnovu 4 rečenice?
    Pa tamo napolju će jedva dočekati takvog stručnjaka!!

    Ako nisi završio medicinu ili FTN, bauštela plače za tobom!!

    Srećan put!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika