Novosadska policija uhapsila sedmoro zbog droge

Novosadska policija podneće krivične prijave protiv sedam osoba zbog trgovine drogom.
Protiv 39-godišnjeg Novosađanina biće podneta krivična prijava jer je pretresom njegovog stana policija pronašla 18 paketića heroina. U stanu su pronađene i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, bez medicinske dokumentacije, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
 
Za isto krivično delo tereti se i 34-godišnji meštanin Bačke Palanke u čijoj je kući policija pronašla tri stabljike kanabisa i manju količine marihuane. 
 
Za isto delo osumnjičena su još četiri Novosađanina i jedan državljanin Bosne i Hercegovine. Kod njih je, na različitim lokacijama, novosadska policija pronašla marihuanu ili kokain.
 
 
  • Blajv

    08.02.2017 13:12
    Kao u mnogim evropskim zemljama - za ovo prekršajne kazne, a za zazivače saudijskih zakona psihijatrijsko posmatranje.
  • Realista

    08.02.2017 09:00
    @Edvard
    Putuj. Cekaju te otvorenih ruku tami. Pa likuj zakon.
  • Edvard

    08.02.2017 07:23
    Kao u Saudiji Smrtne kazne za dilere. ODmah bez suda. Tajland i Filipini isto imaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika