FOTO: Džip naleteo na automobil kod Kampusa, dvoje povređeno

Dve osobe povređene su u sudaru koji se oko 13:40 časova dogodio kod Kampusa.
Prema rečima dr Biljane Vasić iz Hitne pomoći, lekarska ekipa intervenisala je na uglu Ulice Zorana Đinđića i Bulevara cara Lazara. Povređen je 37-godišnji muškarac, koji je zadobio politraumu, kao i 27-godišnja devojka, koja je zadobila povredu glave, vrata, kuka i abdomena. 
 
Kako saznajemo, beli džip izleteo je iz pravca Ulice Stevana Musića i naleteo na drugi automobil, zdrobivši ga. 
 
 
Intervenisali su vatrogasci i policija, koja je obavila uviđaj.
  • bogi

    19.02.2017 13:26
    bogi@gmail.com
    ako je na slici zaista crni automobil koji je učestvovao u udesu i ako su u njemu bili teško povređeni onda je jasno da su povređeni jer nisu bili vezani. Kolko se vidi kabina vozila je neoštećena što znači da u vozilu niko nije smeo biti teže povređen
  • Jeck@

    18.02.2017 22:36
    O cemu pricamo..
    ..momak iz sive Honde je sav izlomljen na Institutu u Kamenici,devojka sa tezim povredama takodje..beli dzip sklonjen na šlep kamion pre uviđaja policije! KO JE TA KOJA VOZI TAJ 'DŽIP'?Čija ćerka? Hm?
    Postoje kamere na tom delu i nadam se da će istina da izađe na videlo,jer nije ni on (vozač ) Honde baš tikva bez korena!!! Neko ti izleti i direktno te tresne od napred,izlomi te i još te vatrogasci izvlače...a Gospodjica natovarila džipa pre dolaska policije na uviđaj.... ...
    Čista posla,m??! Ima da plati sve što je zgnjecila i istraumirala..'neko ' sada prima Morfijum za bolove zbog njene bahatosti,neko dete zamalo da ostane bez tate i mame zbog njene bahatosti!!! ALOOOOO POLICIJOOO,PRAVDO?IMA LI TE?!
  • Igor Markovic

    16.02.2017 07:19
    Otkad je to SUV? To je korejska kanta za smece. NIkakva sigurnost.
    I ja kao stranac vam kazem: uzasni soferi, odem od kuce do grada sta izvode, preticu po desnoj na Futoskoj, preticu ravno po traci za desno produze ravno na BUlevaru Evrope migavac? sta je to. I onda se jos ljute ako im kazes kako voze, napadaju te, nasilje agresija odmah njih 3 izlazi iz auta oce da me biju i pokazuju svoju kulturu svoje obrazovanje i ucenje majke i oca ali u puno primera sam uzeo vremena, skinuo snimak, zapisao tablice i sjeo u Stanicu Policije da prijavim. Razne sam dozivio kao stranac. Ili nece uopste da se bave sa tim neki posteno odrade pozovu vlasnika i prijave ga i dobio sam par puta da dodjem na prekrsajni sud poziv kao svedok. I jesam. I sta? Moralni nivo je na nivou lazova i gnjida olosa koji kad dodju na sud lazu, nisam ja, nije na mene auto napisan, to je neki decko vozio moj auto ja pojma nemam i slicne. Ali kad nalete kad meni dodje zuta minuta, kad mi pukne vise ovog primtiivzma ovog nekontroliranog divljastva i nasilja bicu jos gori. Jer ocito neko zasluzuje lekciju za sve ove nasilnicke voznje svaki dan. Policija sta radi? Nista. Godinama stojali na uvek istom mestu sa radarom dok nisam napisao Nacelniku Prometne Policije dopis pa dobro jel ima neko inteligentan kod vas, da menjate svaki put lokaciju radara a ne uvek na istom mestu na Bulevaru. Pa pogledajte onda - prodju radar 50 a onda luduju do grada po Futoskoj. Sramota da vas je svaka cast postenim ljudima i soferima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika