Muškarac teško povređen u udesu kod Glavne pošte

Jedan muškarac teže je povređen u udesu koji se dogodio danas oko 10 časova na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Narodnih heroja.

Povređen je radnik sa obližnjeg gradilišta.

Kako su za 021.rs naveli u Hitnoj pomoći, njihova ekipa je zbrinula 41-ogodišnjeg muškarca koji je zadobio prelom potkolenice.

Prema navodima svedoka, u pitanju je radnik sa obližnjeg Galensovog gradilišta gde je u toku izgradnja 13-spratnice. Povređeni radnik je kontrolisao saobraćaj.

  • Goran

    26.02.2017 07:47
    Samo idiot moze namerno pregaziti coveka .
  • zvrk

    25.02.2017 22:56
    hmm
    pa kako ne moze da regulise saobracaj...pa zar ne vidite da moze...OVO JE SRBIJA pobogu...ali sta ce covek...njemu je naredjeno sta da radi da bi dobio platu...a taj profesor je bas pametan i daje deci bas lep primer... U YATVOR ISTOG SEKUNDA PA NEK SE TAMO MANGUPIRA...
  • Nervirach

    25.02.2017 11:45
    Gradjevinac, a za koga to ti rade? Nije leo ali se desilo ono sta su pesacima namenili, zatvarali prolaz, terali pesake da idu putem.... A da slycajno ne kopaju na istom mestu a nije proslo ni pola godine od rovarenja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika