FOTO: Novosađani uhapšeni sa pet kilograma marihuane

G.K. (51) i S.T. (41) iz Novog Sada uhapšeni su zbog trgovine drogom.
Policija je oko pet kilograma marihuane pronašla u gepeku "alfa romea", sakrivenu u kanti sa mašću i ispod džaka luka u kartonskoj kutiji. Automobil je zaustavljen na autoputu Novi Sad - Beograd.
 
Pretresom stanova osumnjičenih, policija je pronašla novac za koji sumnja da potiče od prodaje droge.
 
Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati.
 
  • Trt

    27.02.2017 16:42
    @marko

    Koliko ja vidim, čovek već ima pošten zanat, ne valjaju samo zaostali zakoni koji ga brane.
  • Podbarac Original

    26.02.2017 11:17
    Ovo su gluposti
    Odavno ne verujem u ovakva nesuvisla saopstenja policije jer ja ne verujem da se to i desilo,ovakvo nesto sluzi da se zamaskira nerad policije,tuzilastva i sudija.Prvo,puna imena uhapsenih kao i fotografije a zatim saopstenje sa sudnjenja i naravno epilog,da li su osudjeni ili pusteni.Kako da reaguju ljudi kada vide ovakve ljude u komsiluku i znaju ko su kada ih ne znamo,niti znamo cime se bave a ni kako izgledaju.Preporucujem da prestanete da objavkjujete ovakve gluposti,samo ako ima konkretna imena i fotografiju,kao npr.onog sto je napao starijeg coceka,dobro sam ga zapamtio pa ako se sretnemo na Podbari policija nece ni morati da izlazi na teren,zavrsicemo mi njihov posao.
  • marko

    25.02.2017 12:49
    Bedni ste
    Taj je vec uhapsen sa 70 kg droge i bio malo u zatvoru pa izasao i jovo nanovo.da je prvi put bio kolko treba mozda bi naucio neki zanat tamo pa bi posle vredno radio.ovako male kazne a velika lova pa se tim narkosima isplati da rizikuju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika