FOTO: Uhapšen razbojnik, oštećeni građani da se jave

Tridesetosmogodišnji V. S. je uhapšen zbog dva razbojništva, a policija poziva građane da im se jave ako je i njih oštetio.
On se tereti da je, u februaru, opljačkao prodavnicu tako što je, preteći nožem radnici, oduzeo novac i mobilni telefon.
 
Sumnja se da je, nekoliko dana kasnije, takođe uz pretnju nožem, u stanu oduzeo Novosađanki novac, tri mobilna telefona, dva laptopa, platne kartice i zlatni prsten. 
 
Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla nož koji je, kako se sumnja, koristio u krivičnim delima, kao i ukradene stvari koje su vraćene vlasnici.
 
V. S. je određeno zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.
 
Zbog sumnje da je V. S. učinio više krivičnih dela razbojništva, Policijska uprava u Novom Sadu poziva eventualno oštećene građane da se jave pozivom na broj telefona: 064/892-41-63.
  • z

    06.03.2017 05:28
    hrabre sreca prati!
    znam ovog lika pre 15 god, bio mi na gajbi sa bandom da preti dok su bezali dovikivo mi hrabre sreca prati he he
  • Gradjanin

    01.03.2017 20:53
    A sva ubistva neresena
    Kako samo ne uhapse ove sto pucaju i postavljaju bombe nego hapse boraniju
  • Jeremija

    01.03.2017 18:55
    Vic , (samo) za Pajketa :
    Dolazi gari svako jutro ispred trafike i moli kolportera da mu dozvoli da "prelista" novine , ovaj mu naravno dozvoli , ali ga jenom priupita (primetivši da ovaj samo pregledava naslovne strane) ,
    šta traži .
    - Gledam umrlice .
    - Komšo , ali umrlice su na poslednjim stranama u svim dnevnim novinama .
    - Znam , ali ovaj što treba da rikne , njegova će da bude na prvim stranama svih novina .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika