VIDEO: Udario dve devojčice na pešačkom prelazu

Jedanaestogodišnja devojčica povređena je danas oko 13.30 sati na uglu Ulice Kraljevića Marka i Bulevara kralja Petra, kada je na nju i njenu drugaricu na pešačkom prelazu naleteo automobil "punto".
Kako za 021.rs objašnjava Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, devojčica je zadobila povrede glave i ruke i prevezena je na Dečiju hirurgiju.  
 
Iako se na snimku vidi i druga devojčica, u Hitnoj kažu da u vezi sa njom nisu intervenisali.  
 
Kako se vidi na snimku, beli "punto" se kretao neprilagođenom brzinom srednjom trakom bulevara i nije se zaustavio ispred pešačkog prelaza, iako se u susednoj traci nalazio automobil koji je stao da propusti pešake.
 
Policija je obavila uviđaj, a protiv vozača podeće krivičnu prijavu.
 
  • marrkos

    13.03.2017 15:45
    A šta je sa Barcem, direktorom informatike, što je sa službenim autom u pijanom stanju napravio saobraćajku gde je povredjena devojka??? Kad će on odgovarati??? 2 godine je proslo i ništa....sramota....a da ne govorim o Mitrovićevom sinu. Ajde 021 redakcija, malo ispitatjte sta se dešava po potanju Nenada Barca, jel dobio neku kaznu sem što su ga sklonili sa mesta direktora carine pa je morao jadan na mesto direktora informatke.
  • Bg

    13.03.2017 11:12
    "Pesaci"
    Primecujem da mnogi komentarisu da su se "pesaci" ponasali ovako ili onako. Ljudi moji, to zakonski gledano zaista jesu "pesaci", ali to su deca, odnosno dve devojcice koje su isle u skolu. Nema nikakvog razloga ni opravdanja za brzu voznju po gradu, nema ni smisla, sledeci semafor vas zaustavlja, vozili vi 30 ili 70 km/h isto je. Hvala Bogu da covek nije isao brzo i nije bilo ozbiljnijih povreda.
  • @ PERA

    13.03.2017 08:43
    Izašao je 2 sekunde kasnije posle udara. Imaš snimak, pogledaj ga ako te zanima, ali gledaj, nemoj da bleneš u jednu tačku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika