FOTO: Teška saobraćajka na Telepu, dvoje starijih povređeno

Muškarac i žena stari oko 80 godina, teško su povređeni u 17.30 sati u saobraćajnoj nezgodi na uglu Bulevara patrijatrha Pavla i Ilirske ulice.
Na njih je na pešačkom prelazu naleteo automobil marke "hjundai".
 
Kako za 021 kaže Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, oni su sa sumnjom na teške telesne povrede prebačeni u Klinički centar Vojvodine.
 
Policija je obavila uviđaj, a više informacija znaće se nakon njihovog saopštenja.
  • Jovan

    22.03.2017 06:45
    svi smo ucesnici u saobracaju
    @Limanac:
    "SVI ali SVI smo ucesnici u saobracaju, i vozaci kola i autobusa i kamiona, i motora i bicikla pa i VI GOSPODO PESACI! Nije sve podredjeno vama i niste vi uvek u pravu. "

    Jeste SVI smo ucesnici ali su neke kategorije JACE od ostalih i dakle i ODGOVORNIJE.
    Ili predlazes da se svim pesacima dodele dozvole pa da se i babe i dede pesaci obavezno pregledaju svakih 5 godina pa ako ne ispunjavaju uslove da im se oduzme dozvola za PESACENJE po ulici i prelazak preko pesackog ???
  • Radivoje Rokić

    20.03.2017 16:32
    ...
    Kao što je napisao @Novosađanin, u poslednje vreme razmišljam, ali iskreno iz najbolje namere, da li je bolje da propustim pešaka ili ne tj. da li je bezbednije. Vozač sam, svaki put stajem na pešačkom da propustim pešake ali sam često bio u situaciji da kada stanem, pored mene "proleti" neko ko ne shvata zašto ja stojim. Takođe, vratite normalnu rasvetu u gradu pa tako i na ovom nesrećnom bulevaru. Imam odličan vid ali kada se smrači ili je kišovito i sl. šanse da pokupite pešaka kolima se na ovom mestu se utrostručuju.
  • Mika

    20.03.2017 12:36
    SEMAFOR POD HITNO NA TOM MESTU
    Ovde vec par godina apelujemo treba SEMAFOR !!! Ovo je CENTAR tog bulevara. I RASKRSNICA KOJA VODI DO SKOLE !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika