Pokušali da opljačkaju novosadsku menjačnicu

Novosadska policija oko 14 časova uhapsila je dvojicu državljana Crne Gore, odmah posle pokušaja razbojništva u jednoj novosadskoj menjačnici.
Prilikom hapšenja, kod jednog od osumnjičenih pronađena je replika pištolja kojom su, kako se sumnja, pretili radnicama menjačnice. Kriminalistička policija pronašla je kod njih i kačkete i naočare kojima su bili maskirani, kao i hirurške rukavice.
 
Uviđaj lica mesta je u toku, a osumnjičeni će biti procesuirani u skladu sa odlukom nadležnog javnog tužioca.
  • Sale NS

    28.03.2017 00:34
    A šta ću jada !?
    Nešćalo im perpera za šjutrašnji miting pa su se odvažili, škinuli trenerke i obukli dzempere, pošrkali kaafu sa varenikom i u plačku !
  • Rob

    27.03.2017 22:18
    Dragi moji
    Većina menjačnica nije ispod neto prihoda od 3000 evra mesečno. Pri tome mislim samo na legalno zavedene transakcije. Osim ako nisu Bogu iza nogu, ali takve se i ne napadaju.
    Da sam vlasnik, lično bih častio te ljude bar sa 25% njihove plate, svakog.
    Da ne pominjem koliko se mizerno plaćaju radnice čija je glava na panju u slučaju pljačke.
    Ali, to je kapitalizam za kojim smo žudeli, misleći da će oni tamo sa zapada dopsustiti i nama da ovde imamo pravi kapitalizam, A ne robovski.
  • koza i loza

    27.03.2017 20:20
    u kamenolom sa lenjom bagrom, pa ih posle toga proterati za sva vremena, ionako su se nakotili ovde sa prodajom droge, oružjem, kriminalom, klubovima, kladionicama.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika