U sukobu na Detelinari povređen 16-godišnji dečak

U sukobu grupe maloletnika, u Ulici Kornelija Stankovića na Detelinari, sinoć je povređen 16-godišnji dečak.
U sukobu na Detelinari povređen 16-godišnji dečak
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs kaže doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, dečaku su povrede nanete oštrim predmetom. Prema nezvaničnim saznanjima, radi se o šrafcigeru. 
 
"Naše ekipe intervenisale su sinoć oko 21 čas u Ulici Kornelija Stankovića ispred broja 41 zbog mladića koji je zadobio povrede glave. Nakon inicijalnog zbrinjavanja, mladić je prevezen na dečju hirurgiju kako bi mu se ukazala pomoć", navodi dr Bursać.
 
Kako su prenele Novosti, prema nezvaničnim informacijama do sukoba je došlo zbog devojke. Jedan od učesnika sukoba izvadio je šrafciger i šesnaestogodišnjaku naneo povredu po glavi.
  • pravda

    10.05.2017 14:48
    genocid počinjen
    Fizički napad na bilo koga, a pogotovo sa oružjem ili bilo čime uopšte, je genocid zato što je zlikovac udario na život bez osnova jer nije bio napadnut fizički. A to što ga je napao zbog devojke je samo pokazatelj kukavičluka i slabije inteligencije, to ovde često rade kad nemaju argumenata ili ne znaju ništa inteligentno da urade onda bar urlaju ili tračare i klevetaju okolo. Ali šta ćemo kad je većina podržala takve vrednosti decenijama...pogotovo poslednjih deset godina.

    A moguće je i da je pokupio nasilje sa tv-a jel, pošto je svašta dozvoljeno da se prenosi javno preko raznih medija... Malo cenzure medija i cenzure divljaštva li i podmuklosti bi bilo dobro...(podmuklost i spletkarenje češće ženski pol upražnjava pa pripazite i na to a ne samo na ubijanje i napad ženskih osoba, pošto oba postoje..)

    Ali ovako nešto prosto ne mogu da shvate divljaci regiona pa i mnogi primitivci u svetu danas. Ovde kod nas je izgleda ostalo mnogo islamskih gena od turaka, zbog ukrštanja prilikom njihove vladavine, ne tako davno jel samo 200 godina...bice potrebno preko 500 još da se iskoreni pseći primitivizam nazadnih drzava.
  • pera

    07.05.2017 10:09
    NISMO PROTIV DETELINARE
    Kakav najzeleniji deo grada?To je bilo nekad.Pa i corav vidi na sta sve vise lici Detelinara!
    Istina je,Nije Detelinara izuzetak,svi delovi grada imaju slicne probleme i problematicne tipove.
    Samo,gresite da uglavnom bogataska deca prave probleme,ima ih iz svih slojeva.Na Detelinari su to zaista pretezno deca iz manje imucnih porodica,ali samo zato sto je ona,kako i sami kazete, pretezno radnicko,odnosno sve vise neradnicko naselje,jer posla nema.
  • Omar Ivanov

    07.05.2017 07:31
    U nasoj ulici Veselina Maslese doselio se stranac ima Ljubljanske table i naravno braca primitivaca ga odmah ozigosala. A on veci i srbin i bosanac od svih njih.
    Pazi nisu to vise deca imaju familije imaju decu a ponasaju se ko u pubertetu oni ovde vladaju oni su tu 20 godina i vise. hahahaha A onda sto je najzalosnije opet jos ovakve i nasilje koje izvode podrzavaju njihovi kumovi i komsije par njih naravno sve strasni bilderi i sa arogancijom i nasiljem misle resavati nesuglasice. Na kraju kad pogledas svi oni su bas to: neskolovani frustrirani sto nisu u zivotu nista uspeli da urade naravno da im svako ko iole ima nesto ili je pametniji ide na jetra i smeta. Zavist i zloba kod ovih nema granica. Ali sredili su ih dobri advokati i jos ce ih srediti majka priroda jer sve se vraca sto si slabo radio pre ili kasnije tebi ili deci tvojoj. Zalosno da misle da su WOW. A svi dobro znaju da su jad i beda nase ulice. Jad i beda. I onda se par balavaca na njih pali. Pa roditelji trebaju da idu u zatvor skupa sa njima da sede godinama da ih psihopati i sociolozi nauce reda kulturi i postovanju. Niko ti nije kriv sto se nisi skolovao da budes zavidan drugom sto nesto ima ili je postigao u zivotu a ti istovarujes kamion sa keramickim wc plocicama a brat ti glumi biznismena Prnjavorskog sa seljackim autom MB, Audi ili BMW. Stara prica koliko je i Detelinara stara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika