Dvostruko samoubistvo u Novom Sadu, preminuli baka i deka

Sedamdesetčetvorogodišnji Irena i Danilo Š. preminuli su danas nakon pada sa zgrade na Rumenačkom putu.
Dvostruko samoubistvo u Novom Sadu, preminuli baka i deka
Foto: 021.rs
Kako nezvanično saznajemo, radi se o dvostrukom samoubistvu.
 
Nešto posle 10 časova prvo je sa šestog sprata zgrade na Rumenačkom putu, ulaz 19, skočila Irena. Hitna pomoć je odmah pozvana, ali je u međuvremenu na beton skočio i Danilo.
 
Dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći za 021 navodi da je lekarska ekipa, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt.
 
Oni inače imaju svoj stan u blizini, a u ulazu 19 su bili podstanari. Nedavno su se uselili jer u zgradi u kojoj su živeli nije bilo lifta, pa su našli adekvatan prostor jer je Irena bila slabo pokretna, a Danilo srčani bolesnik.
 
Njihova tela preneta su u Zavod za sudsku medicinu. 
  • Vuki

    16.05.2017 18:05
    @ns ja
    Gari ti si botčina.
  • pobeci odavde

    15.05.2017 11:46
    @ns ja 15.05.2017 •
    .. ubili se zbog Vlade Republike Srbije!!!??? Zbog AV, Jorgovanke i Vulina, Bajatovića, penzija i plata, zbog krize u Goši!? ...

    Zasto vas je to toliko pogodilo ? Sem ako niste njihov bot .
  • ns ja

    15.05.2017 08:56
    Čitam komentare i ne verujem: 90% komentatora živi u besmislu i raspoloženje im zavisi od dnevno političkih vesti!!! 90% "komentatora" čim ujutru ustane odmah pregleda kojekakvu štampu i u skladu sa svojom besmislenošću pravi "logične" zaključke: ubili se zbog Vlade Republike Srbije!!!??? Zbog AV, Jorgovanke i Vulina, Bajatovića, penzija i plata, zbog krize u Goši!? Ej da li su neki ovde koji kometarišu ozbiljno poremećeni!? Stari bračni par oduzeli sebi živote, ko zna iz koje muke? Možda su bili neizlečivo bolesni i trpeli bolove, možda nisu imali unuke, ili jesu, a upali su u neki problem, možda im deca imaju nekakav problem, a možda su upali u ružnu svađu sa sopstvenom decom, koja su možda sa manjkom osećanja za njih ...itd, itd, ko zna šta je okidač, svakako ništa ne sme da bude razlog da čovek digne ruku na sebe.. Malo je ovde intelektualnog kapaciteta da shvati da su dnevna grand politika i pink potpuno sporedna stvar u stvarnom životu - ko ga zaista ima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika