Meštanka Žablja se polila benzinom i spalila

Grozdana Zekanović (66) iz Žablja u ponedeljak uveče se polila benzinom, a zatim zapalila, svega nekoliko metara od porodične kuće u Ulici Petra Konjovića, gde je sa ćerkom i suprugom živela kao podstanar.
Meštanka Žablja se polila benzinom i spalila
Foto: 021.rs
Njeno telo pronađeno je u šiblju, ali nažalost nije joj bilo spasa. Telo je preneto u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.
 
Prema rečima jednog komšije, oko 19 časova njen muž je izašao na ulicu i zabrinuto rekao da mu nema žene i da nedostaje jedna kanta s benzinom. Iako su primetili da u obližnjem kanalu nešto gori, svi iz komšiluka su mislili da je neko zapalio suvo rastinje.
 
Grozdanin suprug Mladenko (68) za "Novosti" kaže da ništa nije ukazivalo da će njegova supruga podići ruku na sebe. Sa njom je, kaže, izrodio petoro dece i prošao rat u rodnoj Bosni i Hercegovini.
 
"Nikada nije pominjala samoubistvo", kaže Mladenko, dodajući da je bio ranjavan u ratu, a pre izvesnog vremena je imao i moždani udar. "Teško nam je, živimo u siromaštvu, ali nekako smo gurali. Nisam mogao ni da pomislim da bi tako nešto mogla da uradi."
 
Zekanovići su u Vojvodinu došli iz rodnog Donjeg Vakufa. Mladenko je četiri godine proveo u ratu, bio je ranjavan. Ovde su živeli u nekoliko mesta, a u Žabalj su došli pre pola godine iz Ratkova kod Sombora.
 
Podsetimo, proteklog vikenda se u Novom Sadu se dogodilo dvostruko samoubistvo starijih supružnika. Skokom iz stana na šestom spratu zgrade na Rumenačkom putu 21, u nedelju, život su prekratili penzioneri Irena i Danilo Šandor. 
  • ovdasnji

    17.05.2017 16:51
    e moj mrvo ..
    blago tebi ..i jeste poenta u tome da je jedino nama ,serbima ,danas mnoooogo gore nego za titovo vreme !!!a svi ostali odoše u ,za njih, svetlu buducnost !!!ali i mi cemo,obec'o preds/premijer !!!
  • AVAV

    17.05.2017 14:43
    Smrdija
    @mrva

    Vama su bolji danasnji mafijasi i politicari banditi od Tita ?? Da li ste citali da se nalazimo ispod africkog proseka u platama ?
  • mrva

    17.05.2017 14:09
    @mile

    u vašem komentaru krije se suština gluposti ovog naroda, što i jeste uzrok stvarima koje se događaju. čovek (tito) mrtav skoro 40 godina a još uvek se pati za njegovim vremenom, večito pogled u nazad, letargija, kukumakanje, želja da bude kako je bilo nekad, bez ideje, kritičke svesti, zdrave pameti, odsustvo razumevanja sveta danas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika