Dvoje teže i petoro lakše povređeno u udesima u Novom Sadu, među njima maloletnica

Sedam osoba, među kojima je jedna maloletnica, povređeno je u nezgodama u toku prethodnog dana u Novom Sadu.
Dvoje teže i petoro lakše povređeno u udesima u Novom Sadu, među njima maloletnica
Foto: 021.rs
Kako je 021 juče pisao, žena stara oko 60 godina teško je povređena u nezgodi koja se dogodila na Sajmištu. Ona je u besvesnom stanju prevezena na reanimaciju, o čemu možete da čitate OVDE.
 
Jedan motociklista takođe je teško povređen u udesu koji se oko 15:45 dogodio na uglu ulica Braće Mogin i Filipa Filipovića. Prema rečima dr Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, lekarska ekipa je i njega u besvesnom stanju prevezla na reanimaciju u Urgentni centar.
 
Naizgled lakše povrede potkolenice je u nezgodi koja se oko 16:45 dogodila na uglu Šafarikove i Pap Pavla zadobila 16-ogodišnja devojka. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Dečiju bolnicu.
 
Tridesetosmogodišnji biciklista lakše je povređen u nezgodi koja se oko 17:25 dogodila na uglu Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja. On je zbrinut od strane lekarske ekipe i prevezen na dalju dijagnostiku.
 
Takođe lakše povrede zadobio je 34-godišnji muškarac u udesu na Bulevaru cara Lazara oko 18 časova. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja odbio dalju dijagnostiku.
 
Dve osobe povređene su u nezgodi koja se oko 18:45 dogodila na uglu ulica Kosta Abraševića i Jovana Popovića. Žena stara 33 godine zadobila je kontuzione povrede zgloba kuka, dok je 40-godišnji muškarac imao lakše povrede zgloba. Oboje povređenih zbrinuti su i prevezeni u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika