I otetom Goranu Cvijetiću određen pritvor do 30 dana

Goranu Cvijetiću (41), koga su u ponedeljak kidnapovali Božidar Bosnić (51) i Nenad Stević (39), određen je pritvor do 30 dana.
Kako piše "Dnevnik", on se tereti za pokušaj ubistva Nebojše Tubića Žapca i za podmetanje bombe pod automobil predsednika Pokreta Dinara-Drina- Dunav Tomislava Bokana.
 
Takođe, pritvor je određen i Bosniću i Steviću, zbog otmice Cvijetića. I otmičari, kao i žrtva, od ranije su poznati policiji.
 
Kako smo pisali, Stević iza sebe ima više od 10 krivičnih prijava, a u novembru prošle godine ubijena je njegova devojka Teodora Kaćanski, ispred zgrade u kojoj su živeli. Bosnić je bio privođen u akciji suzbijanja tržišta narkotika, kada je kod njega pronađen pištolj bez dozvole.
 
Podsetimo, prema rečima očevidaca otmice, Cvijetić je u ponedeljak oko 19 časova parkirao motor u Ulici Kornelija Stankovića i prešao ulicu, kada su je napadnut, udaren više puta pištoljem u glavu, a potom primoran da uđe u kola. Više o samoj otmici možete pročitati OVDE.
  • @sasans

    26.05.2017 12:29
    A sva trojica zajedno jedno 10 puta manje nego stotine drugih koji se slobodno setaju...
  • Novosadjanin

    26.05.2017 11:49
    Jutros na Telepu ja video........ jednu cica macu !
  • sasans

    26.05.2017 10:49
    Bravo
    Ova trojca imaju više krivičnih prijava nego ceo Meksički zatvor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika