FOTO: Pucnjava u centru Novog Sada, mladić teško ranjen

Siniša Gomirac (22) zvani Singer ranjen je u pucnjavi koja se dogodila oko 20 časova na taksi stajalištu u Ulici Modene u centru Novog Sada.
FOTO: Pucnjava u centru Novog Sada, mladić teško ranjen
Foto: 021.rs
Na njega je ispaljeno više metaka, a pogođen je u levu stranu grudnog koša, potkolenicu i podlakticu, potvrđeno je za 021.rs u Hitnoj pomoći.
 
Kako nam je rečeno, on je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar. U Kliničkom centru Vojvodine kažu za 021.rs da su u pitanju povrede opasne po život, zbog čega će ranjeni biti zadržan u Intezivnoj jedinici.
 
Još uvek nema zvaničnih informacija o tome kako je došlo do incidenta, a po nezvaničnim informcijama 021.rs, došlo je do sukoba između dve grupe mladića, nakon čega je jedan izvadio pištolj i pucao u Gomirca.
 
 
Pucnjava se dogodila u trenutku kada je ova ulica jedna od najprometnijih, dosta porodica je prolazilo tuda zbog Festivala vina "Interfest" koji se održava na Trgu slobode u centru Novog Sada.
 
Odmah do taksi stajališta na kojem se dogodio incident nalaze se brojni restorani i kafići.
  • Piplfoks

    20.06.2017 13:11
    @....
    'Nije ni u Banja Luci sve sjajno i bajno, ali je za razliku od tog propalog Novog Sada mnogo bolje.'


    Pa naravno kad su svi kriminalci odande emigrirali u Novi Sad.
  • .....

    20.06.2017 11:51
    ......
    Zivim na relaciji Novi Sad-Banja Luka (roditelji su mi u Novom Sadu). Uopste ne izlazim u grad bas zbog ovakvih napaljenih idiota sto se ubijaju medjusobno. Gledam nedavno sa svog prozora u sred bela dana grupica od 10 klinaca (99 godiste) stoje na sred bulevara sa sekirama i palijama i hoce da se "potuku'. E moja deco nemate vi pojma sta je tuca, samo bodete ko picke one najvece, glumite tu neke navijace, a mogu da se kladim da ne znaju da nabroje 3 igraca iz svog voljenog kluba. Nije ni u Banja Luci sve sjajno i bajno, ali je za razliku od tog propalog Novog Sada mnogo bolje. Roditelji trebaju da odgajaju decu kako treba a ne da deca od 10 godina ostaju naolju do 2 ujutru, ja sam sa 10 godina u 19h uveliko bio u kuci. Te huligane treba poslati u neki rudnik ili da kopaju kanale da vide kako je to nekada bilo, kako su se pare zaradjivale za izlazak... Novi Sad uopste nijee bezbedan za zivot...
  • xx

    20.06.2017 08:40
    @Cgzjvgjnv

    Nije frka, sad će sledeći vikend, pa će on tebi možda da ostavlja želje i pozdrave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika