Ranjeni momak uskoro izlazi iz bolnice, za napadačima se i dalje traga

Siniša Gomirac (22) zvani Singer, koji je u subotu teško ranjen u pucnjavi u centru Novog Sada, stabilnog je stanja i nalazi se u Institutu za plućne bolesti, na Klinici za grudnu hirurgiju.
Ranjeni momak uskoro izlazi iz bolnice, za napadačima se i dalje traga
Foto: Z. Strika
Nakon preduzetih hirurških intervencija, njegov oporavak je odličan, potvrđuje za 021.rs načelnik Odeljenja za traumu grudnog koša Klinike za grudnu hirurgiju Milorad Bijelović.
 
"Neće biti težih trajnih posledica po njegov život i zdravlje. Očekuje se da Gomirac bude otpušten početkom naredne nedelje", navodi on.
 
Novosadska policija intezivno traga za više mladića povezanih s ranjavanjem Siniše Gomirca, a kako prenosi Blic, uskoro se očekuje njihovo hapšenje.
 
Podsetimo da je na Gomirca ispaljeno više metaka, a pogođen je u levu stranu grudnog koša, potkolenicu i podlakticu. Pucnjava se dogodila u trenutku kada je ova ulica jedna od najprometnijih, dosta porodica je prolazilo tuda zbog Festivala vina "Interfest" koji se održava na Trgu slobode u centru Novog Sada.
  • Pedja

    24.06.2017 08:33
    Haos
    Pa sad kao on nezna ko je pucao u njega.
  • Ono

    23.06.2017 11:45
    što
    Ono što sam ja primetio kod "naših" kriminalaca jeste da nemaju pojma da rukuju vatrenim oružjem i sa nišanjenjem.
    Malo po malo vidite ranjen ovaj u noge, ovaj u ruku, stomak, grudi, palac, mali prst................
    Daj se više potamanite.
  • /

    21.06.2017 08:21
    /
    ovome nisu smeli naplatiti uslugu.
    mogu da ih zamislim koliko su treperili dok su ga sredjivali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika