Ubistvo u Vase Stajića, policija deset dana prikrivala zločin

Tek deset dana nakon otkrivanja tela, Novosađani su saznali da se u strogom centru grada, u Ulici Vase Stajića 19 dogodilo ubistvo.
Ubistvo u Vase Stajića, policija deset dana prikrivala zločin
Foto: 021.rs

Ubijen je, a tek ove nedelje sahranjen 63-godišnji Vladimir Šumanovac.

Policija do sada nije dala nikavu zvaničnu informaciju o ovom zločinu.

Za sada se zna da su 12. juna na poziv stanara da se iz jednog od stanova u ulazu oseća nepodnošljiv smrad, u njega ušli pipadnici policije koji su pronašli telo u odmakloj fazi raspada. Nakon obdukcije utvrđeno je da je Šumanovac ubijen tupim predmetom.

Sumnja se da je ubijen tokom pljačke jer je stan bio ispreturan.

Prema navodima komšija, Šumanovac je bio sam i nije imao previše kontakata sa komšijama, jer je živeo vrlo povučeno. Kako se policija ni posle deset dana od otkrivanja zločina nije oglašavala, pa čak ni potvrdila da se ubistvo desilo, može se samo naslutiti da za sada nema osumnjičenih za ovaj zločin. 

  • Novi Sad

    25.06.2017 12:45
    http://www.kurir.rs/crna-hronika/2868717/policija-deset-dana-krila-ubistvo-vladimira-razbojnici-ubili-i-opljackal


    Koje laži Kurira.....i
  • Podbarac

    25.06.2017 11:50
    Nije da ih branim
    ali ne vidim šta je prikriveno? Ne zna se ni kada ni ko je počinio zločin... Ako mislite da je to jedino ubistvo ili težak zločin koje nije bilo u medijima- varate se ljudi!

    S obzirom koliko ima teških zločinina na teritoriji NS, trebalo bi tri novine samo da izveštavaju o tome - govorimo o cifri od oko 10.000 teških krivičnih dela godišnje samo u Novom Sadu. Plus-minus hiljadu-dve zavisno od godine.
    Istina ubistava je mnogo manje, u proseku do 10 godišnje, ali akda se saberu i silovanja, pokušaji ubistva, ranjavanja, razbojništva... bogami, ne znam medij koji bi sve to ispratio.

    Što se tiče. Šume, saučešće.
  • Ja

    23.06.2017 18:10
    Mile, jeste, Suma je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika