Akcija policije i ribočuvara kod Dunava, prijava protiv Novosađanina zbog krivolova

Oko 800 metara mreže i dvadesetak vrški i senkera oduzeto je u zajedničkoj akciji novosadske policije, pokrajinske inspekcije za zaštitu životne sredine i ribočuvarske službe "Vode Vojvodine".
Alat za nelegalno izlovljavanje ribe pronađen je na desnoj obali Dunava, na potezu od Mačkovog spruda do Šašićevog rukavca, u jednoj od akcija koje će se, prema navodima iz policije, kontinuirano sprovoditi na ovom području.
 
Protiv jednog Novosađanina biće podneta prekršajna prijava, a u daljem postupku biće utvrđena odgovornost ostalih lica koja nelegalnim izlovom krše Zakon o održivom korišćenju ribljeg fonda.
 
  • Искусно

    04.08.2017 21:09
    нема шта
    Кисели све дао на ЕПП...
  • Samo

    04.08.2017 18:44
    Tako
    Bar nesto da su poceli da resavaju,od njih i strujarosa nemoze da se zivi.
  • mazi

    04.08.2017 16:12
    oci
    to je to, uhvacen je ! ribe od sutra koliko ti dusa iste u Dunavu ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika