Uhapšen piroman koji je juče podmetao požare u Novom Sadu

Z. T. iz Žablja uhapšen je zbog sumnje da je juče u hodniku zgrade u Fruškogorskoj ulici na Limanu zapalio krevet koji je potom zahvatio dva stana prilikom čega je lakše povređeno dvoje dece, dok je jedna žena teško povređena.
Policija ga tereti za krivično delo izazivanja opšte opasnosti. Između ostalog, on je osumnjičen i da je juče na Bulevaru oslobođenja u otključan stan ubacio zapaljenu krpu, zbog čega je došlo do manjeg požara. 
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti doveden na saslušanje.
 
Podsetimo, požar u Fruškogorskoj ulici izbio je oko 16 časova, a lekarska ekipa koja je izašla na teren zatekla je četvorogodišnjeg dečaka sa opekotinama prvog na drugi stepen, koje su zahvatile oko 20 odsto površine njegovog tela. S opekotinama je prošao i 16-godišnjak i to po licu i tabanima.
 
Lekarska ekipa na licu mesta zatekla je i 41-godišnju ženu sa ozbiljnijim opekotinama - drugog na treći stepen. Opekotine su zahvatile obe šake, oba ramena i tabane žene. 
 
Više o ovom incidentu čitajte OVDE.
  • Nikola

    16.08.2017 08:29
    Sta ce krevet u hodniku!U mnogim zgradama nesavesni stanari ostavljaju stvari po hodnicima sto je samo jedan od pokazatelja niske kulture stanovanja (a i kulture u celini).
  • mislim

    13.08.2017 21:06
    Samo da i zatvor ne zapali...
  • bulevar oslobođenja

    13.08.2017 15:47
    hidrant
    Da li su piromani počeli da pripremaju teren prošle nedelje u našoj zgradi koja je imala urednu protivpožarnu opremu nestala su hidrantna creva i ako je zgrada po ključem 24 časa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika