Mladić teško povređen u tuči u Veterniku

Mladić star oko 20 godina zadobio je teške telesne povrede u tuči koja se dogodila sinoć u Veterniku.
Mladić teško povređen u tuči u Veterniku
Foto: 021.rs
Kako je potvrđeno u Hitnoj pomoći za 021.rs, njihove ekipe intervenisale su oko 23.30 časova kod kružnog toga u Veterniku. 
 
Mladić je zadobio teške povrede glave, a nakon ukazane prve pomoći prevezen je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
 
Jedan policijski zvaničnik je u jutarnjem program Radio-televizije Srbije izjavio da je sinoć došlo do tuče u Veterniku, te da je jedna osoba teže povređena. 
  • EvoOvako

    29.08.2017 13:27
    Razlika
    Samo da napomenem da je jedina razlika između "njih" i "nas", između Torb'ce i Čvarkova, između, Domađih i Dođoša što jedni nose čakiju, a drugi bricu.
    Da su i jedni i drugi pametni ne bi im se o glavu obijala starogrčka izreka da svaki narod zalužuje svog lidera.
  • Bigi

    29.08.2017 10:42
    Alo bre ljudi?! Pa vi ne znate da pisete a smetaju vam oni koji imaju drugaciji naglasak od vas?! Odakle tolika mrznja?
    I kakve veze sve ovo ima sa tucom? Pa tuku se najvise na Novom Naselju... I sta sada?
  • Marko Ivanov

    28.08.2017 09:59
    Veselina Maslese 120
    I na Detelinari smo imali dva brata iz Prnjavora ali Bosanska strana koja su tako godinama maltretirali i tukli a onda bezali ko kukavice kad bi Policija dosla. Sve dok nisu naletili na tipa koji je organizirao tako dobre advokate tako dobru grupu nabildanih koji samo cekaju da ova dvojica samo nesto zinu ili se bahate. Jedino to pomaze znam ne podrzavam nasilje ali samo dobre batine ovakvim grupacijama koji kad su u coporu tuku slabije od sebe i bahate se. Samo dobre batine zapamtite 80 godina u Rijeci bilo frajera prodavali za ona vremena drogu travu itd dok ih nisu tako dobro nalupali i to Milicajci. Nakon par godina sam vidio jednog od njih - manji je od makova zrna. Presao cestu kad me vidio na istoj traci. Presao cestu. Jaka fora tuci slabije od sebe ajde sebi ravnog ili jaceg pa da te vidim. ...kice su to oduvek bile.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika