Šestoro povređenih u udesima u Novom Sadu, među njima trudnica

Šest osoba, među kojima je i trudnica, povređeno je u pet nezgoda na ulicama Novog Sada u toku jučerašnjeg dana.
Šestoro povređenih u udesima u Novom Sadu, među njima trudnica
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 44-godišnji muškarac zadobio je povrede vratnog dela kičme u nezgodi koja se oko 8:30 dogodila u Uspenskoj ulici. On je pregledan na licu mesta i nije bilo potrebe da se prevozi na dalju dijagnostiku.
 
Žena na biciklu, stara 51 godinu, povređena je u nezgodi koja se oko 14:15 časova dogodila na Trifkovićevom trgu. Zadobila je lakše povrede glave, te je nakon zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar.
 
Dve osobe povređene su u udesu koji se oko 16:30 dogodio u Kaću, na uglu Dobrovoljačke i Ulice Svetozara Miletića. Kako dodaje dr Bursać, 24-godišnja devojka zadobila je povrede glave, a lekarska ekipa posumnjala je i na potres mozga, te ju je prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku. Povrede ramena je u ovoj nezgodi zadobio i 32-godišnji muškarac, koji je takođe prevezen u Urgentni centar.
 
Lakše telesne povrede zadobila je 47-godišnja žena u nezgodi koja se oko 17 časova dogodila na uglu Braće Ribnikara i Danila Kiša. Nju je lekarska ekipa takođe pregledala i zbrinula na licu mesta.
 
Trudnica stara 35 godina povređena je u nezgodi koja se oko 19.30 dogodila na uglu Patrijarha Pavla i Futoškog puta. Radi se o, pojašnjava dr Bursać, naizgled lakšim kontuzionim povredama, ali je povređena žena za svaki slučaj prevezena u Betaniju na detaljnije preglede.
  • mrk

    21.09.2017 08:29
    padne kisa, ljudi zure sto peske sto na automobilima i eto nesrece. pesaci se provlace gde stignu, izlecu na kolovoz bez da gledaju, automobili zure, ne mogu da ukoce i tras.
  • Boki

    21.09.2017 08:26
    Pazi ovo ??? Dobio je povrede vratnog dela kicme i nije bilo potrebe za dijagnostikom???? Wtf??????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika