Trojica povređena u tri udesa kod Kaća

Tri osobe su povređene u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
Trojica povređena u tri udesa kod Kaća
Foto: 021.rs
Ekipe Hitne pomoći juče su čak tri puta intervenisale u okolini Kaća pošto su se sva tri udesa dogodila na putevima kod ovog naselja. Prema rečima doktorke Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, najpre su interevenisali oko šest časova ujutro na putu za Kać gde je u udesu lakše povređen muškarac star 36 godina. 
 
"Nešto kasnije, oko devet časova na ulasku u Kać iz pravca Novog Sada dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda. U njoj je povređen 32-ogodišnji muškarac koji je zadobio lakše kontuzione povrede", navela je za 021.rs dr Bursać.
 
Na Putu šajkaškog odreda dogodila se još jedna nezgoda oko 22 časa. Tom prilikom je lakše povređen 28-godišnji muškarac. 
 
Svi povređeni su nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika