Ubica mladića iz kluba "The End" u bekstvu, već osuđivan na višegodišnje kazne zatvora

Novosadska policija identifikovala je mladića koji je u nedelju, 8. oktobra u diskoteci "The End" ubio Milana Pribakovića (29) iz Novog Sada i trenutno traga za njim.
Ubica mladića iz kluba "The End" u bekstvu, već osuđivan na višegodišnje kazne zatvora
Foto: 021.rs
U pitanju je 25-ogodišnji Stefan Stefanović iz Novog Sada.
 
Kako saznaje 021, za njim je već raspisana poternica jer se nije pojavio na izdržavanju zatvorske kazne. On je inače od ranije poznat policiji po različitim krivičnim delima, zbog čega je već dva puta osuđivan na višegodišnje kazne zatvora.
 
Osim za teško ubistvo, Stefanović je osumnjičen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.
 
Zbog osnovane sumnje da je prisustvovao ubistvu i znao za identitet ubice, a nije to prijavio, uhapšen je Vuk T. (24). Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti izveden na saslušanje, uz krivičnu prijavu.
 
Mladić za kojim se traga se tereti da je u nedelju oko 6 sati u diskoteci "The end" sa više hitaca iz pištolja pogodio Pribakovića koji je na licu mesta preminuo. Tom prilikom u stopalo je ranjen R. S. (31) iz Novog Sada, koji je nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru pušten na kućno lečenje. Njegovo ranjavanje najverovatnije je bilo slučajno.
 
Ubistvo su inače snimile nadzorne kamere postavljene u klubu koje su pomogle u lakšoj i bržoj identifikaciji ubice.
 
Ubijeni Milan Pribaković će biti sahranjen danas na Gradskom groblju.
  • poznanstvo

    12.10.2017 12:53
    kriminalaca
    i "organa gonjenja", sudstva, tuzilastva, dousnika, jataka, usw....KO tu KOME podnosi racun? w.
  • Satelit Boy

    12.10.2017 09:54
    svaka čast
    @Sava
    za rečenicu: "...pre svega nasi zakoni se tumace kako ko hoce jer su ih i pisali krimosi da bi sebe zastitili ..." Niste mogli reći bolju definiciju našeg pravnog sistema. Siguran sam da imate jake argumente za to, a i lično ih imam i sam, na žalost. Pravo i pravda su svaka reč pojam za sebe, a naši organi (policija, tužolaštvo i sud) su sve samo ne ono što bi trebali da budu, u službi običnih građana. Svi služe prvenstveno samo svojim interesima, eliti pa tek onda vlasti. A obični građani su "jazavci" pred sudom. I naravno da će se to reflektovati i u ovakvom klasičnom slučaju uličnih razračuna. Tužno je za sve nas što toga ima sve više, a sva je prilika da će toga biti i još više. A nemoj samo da mi neko kaže da sam ksenofob ili da ne volim "dođoše" - nisu svi ni ovakvi ni onakvi, ali bih voleo da neko uradi statističku analizu po učinjenim delima, pa da vidimo nepristrasne rezultate. No bojim se, a mnogi to i sami znaju ili osećaju, da će oni biti u stilu: "Novi Sad je zaista nekad bio miran i miroljubiv grad, otvoren i gostoljubiv za sve ... a onda se to promenilo."
  • ekspert

    12.10.2017 09:26
    Nista novo u Srbiji. Najobicniji rat izmedju BIA, VBA i MUP za prevlast oko trzista droge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika