Uhapšen deda jer je pipao tinejdžerku u gradskom autobusu

Novosadska policija je uhapsila 82-godišnjeg M. K. i odredila mu zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela polno uznemiravanje.
Policija je saopštila da se on verbalno i fizički neprimereno ponašao prema trinaestogodišnjoj devojčici u autobusu gradskog prevoznika, ali i na ulici.
 
Novosadska Policijska uprava sumnja da ima još ovakvih slučajeva pa poziva građane koji, eventualno imaju saznanja o tome, da se jave pozivom na broj telefona: 064/892-40-61.
  • Pa Ja

    13.10.2017 18:44
    Devojcica
    Videvsi tu istu tinejdzerku u decijoj bolnici,dok mi je i dete tamo lezalo,odma mi je bilo jasno koliko je tu deda kriv.
    Tipican primerak obozavatelja farme i parova...njoj trebaju slusalice,njoj je dosadno,mora da ide u teretanu....otac joj cuti i samo slusa....
    Jedino je brine sto je pocelo da se prica na naselju o tome!!??
  • .

    13.10.2017 14:57
    Iz iskustva
    Iz iskustva koje sam dozivljavala kao devojcica u gradskim autobusima ( pogovoto kad je guzva) mogu da kazem da dede pipkaju i maltertiraju, a da se devojcice ne znaju kako da reaguju. I da ostane zauvek u pamćenju momenat kada te matorac miluje po butinama, a ti zaledjena stojis i ne znas kome da se obratis za pomoć. Ako se milovanju doda makar i komentar “ bas si lepa, koliko imas godina?” to je ozbiljno maltretiranje i svako bi trebao da obraća pažnju da u tim trenucima na neki način odvrati pažnju manijaku kako se žrtva ne bi osetila osramoćeno!
  • Besplatna karta

    13.10.2017 10:47
    Naravno, od GSP dobija besplatnu pezosku kartu i voza se po svim linijama gradskog i prigradskog saobraćaja do mile volje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika