Pucao iz lovačke puške u sred dana na Bulevaru Evrope, ubio fazana pa se predao policiji

Policija je uhapsila 64-ogodišnjeg B.K. iz Novog Sada nakon što je u nedelju, 5. novembra oko 11 časova pucao i lovio fazana uz pratnju lovačkog psa, saznaje 021.rs.
Pucao iz lovačke puške u sred dana na Bulevaru Evrope, ubio fazana pa se predao policiji
Foto: Pixabay

Kako su nam potvrdili izvori u policiji, građani su na 192 dojavili da muškarac obučen u maskirnu odeću sa puškom i u pratnji psa, na prostoru između kasarne Jugovićevo i kružnog toka na Bulevaru Evrope, puca iz puške.

Na licu mesta policija je zatekla muškarca sa psom koji je po prilasku patrole bacio pušku i mrtvog fazana. Policajci su utvrdili da je u pitanju nelegalna lovačka puška, i da je neposredno pre toga ubio pticu.

On je priveden, puška mu je oduzeta i podneta je krivična prijava zbog nelegalnog oružja, a nakon konsultacije sa tužilaštvom biće odlučeno kakva će prijava biti podneta za odstrel fazana jer je ubijena ptica zaštićena vrsta. Ujedno, pucao je u naseljenom mestu, van područja gde je dozvoljen lov.

Inače, u pitanju je deo grada gde po lepom vremenu i nedeljom ima veoma mnogo ljudi i dece.

  • bosanac

    19.11.2017 11:18
    za nemanju
    postovani nemanja ti si gori i od ovog lovokradice on bar jadne pticice ubija na human nacin a tvoj pas ih lovi golim zubima sve vas ja bih pod hitno zabranio a koga uhvatim da lovi jadne zeceve i pticice pustio bih ih coporu gladnih pasa pa da oni malo love njih u nekom ogradjenom prostoru jer to ste i zasluzili pocev od pokojnog marsala koji je vas glavni predstavnik STOP NASILJU NAD BESPOMOCNIM ZIVOTINJAMA
  • Nemanja

    18.11.2017 21:10
    Lovac
    Lepo je napisano da covek nije lovac, ali i tekst sam po sebi govori da nije lovac vec budala. Nikada lovac ne bi pustao psa blizu naseljenog mesta i tek tako lovio... Za Zorana Gajica: postovani gosn. Gajicu, molim Vas da ne sirite Vasa razmisljanja koja veze nemaju sa normalom. Nikada LOVAC nije napravio ovakvu glupost niti će, uvek ovakve stvari rade LOVOKRADICE. I za Vasu informaciju, lovacki pas moze golim zubima uhvatiti zivog fazana, ukoliko ne verujete,posaljite mi Vas mail poslacu Vam nekoliko snimaka. S' postovanjem, Ljubitelj Lova i Prirode!
    I molicu ljude koji ne vole Lov, da postuju tudja razmisljanja i tudje hobije, kao sto ostali postuju Vase hobije ukoliko ih imate.
  • bosanac

    17.11.2017 21:58
    vremenski lovac
    da ne bi nagadjali lovac je iz borova sela tek toliko da se zna bio je lovac do pre par godina dok nije napao jednu zenu iz komsiluka kad mu je oduzeta puska i podneta prijava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika