Devojčica i dve starice povređene u udesima

Hitna pomoć je u četvrtak imala veći broj intervencija zbog nekoliko saobraćajnih nezgoda, kao i jednog požara.
Devojčica i dve starice povređene u udesima
Foto: 021.rs

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Mirjane Bursać, svi povređeni su zadobili lakše povrede.

Na Telepu, na uglu Adi Endrea i Bogdana Šuputa, oko 7:15 časova, u saobraćajnoj nezgodi je naizgled lakše telesne povrede zadobio muškarac star 39 godina. On je zadobio povrede glave i nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala oko 13 časova na parkingu ispred Doma zdravlja na Limanu, gde je u saobraćajnoj nezgodi lakše povrede glave zadobila žena stara 85 godina, koja je nakon zbrinjavanja takođe prebačena u Urgentni centar.

Udes se dogodio i oko 13:30 časova na Bulevaru Mihajla Pupina kada je žena stara 87 godina zadobila kontuzione povrede. I ona je zbrinuta i upućena na dalju dijagnostiku.

Hitna pomoć je intervenisala i u Bukovcu, oko 19 časova, kada je lakše povrede kolena zadobila devojčica stara 8 godina. Prebačena je u Dečiju bolnicu na dalje preglede.

U četvrtak je Hitna pomoć imala i intervenciju oko 19:15h, u ulici Živojina Ćuluma, gde je došlo do požara. Žena stara 48 godina zadobila je opekotine potkolenice i prebačena je u Urgentni centar.

  • Ill

    10.11.2017 12:17
    @i

    Tacno.
  • i

    10.11.2017 08:42
    Nije lepo kad napišete starica, iako gospođe imaju preko 80 godina. Zvuči ružno. Uljudnije bi bilo napisati starija žena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika