FOTO: Požar u nekadašnjem pokrajinskom SUP-u

Novosadski vatrogasci su oko 11 časova intervenisali zbog dojave o požaru u policijskoj stanici u Ulici Pap Pavla, nekadašnjem pokrajinskom SUP-u, saznaje 021.rs.

Dim se pojavio u kućištu lifta, a kako 021.rs saznaje, došlo je do kvara u mašinskoj kabini lifta.

U vatrogasnoj jedinici su nam potvrdili da su intervenisali po pozivu iz policije da se pojavio dim u liftu, a sve je brzo rešeno bez veće štete, sem što lift sada ne radi.

Prilikom pojave dima, lift je stao i dve žene su ostale zaglavljene, a izašle su nakon intervencije vatrogasaca.

U intervenciji je učestvovalo više vatrogasaca koji su došli sa tri vozila.

  • PERA

    12.11.2017 14:45
    PA ŠTA
    To sto ni jedna drzavna ustanova nije u skladu ni sa jednim zakonom ne znaci da iste ne treba sprovoditi MADA NAM ZAISTA DAJE IZVESNO PRAVO DA SE NASLADJUJEMO kao vecina "komentatora". A na ovakve slucajeve ce mo se morati naviknuti sa obzirom na nacin kako se sprovodi racionalizacija po drzanim organima. Ima neke vise pravde u tome da u vreme kada se gase i ukidaju vatrogasne stanice sirom srbije pozar bude bas u sedistu PP policije mada bi republicki/drzavni nivo bio "ispravniji" izbor, al bice da i Bog ponekad pogresi.
  • Diskriminacija

    10.11.2017 17:46
    Pozarni inspektori
    Izivljavaju se nad kompanijama i privatnicima, nepravdano kaznjavaju, traze dlaku u jajetu, "vrhunski" su strucnjaci u svom poslu a kad udjes u njihovu zgradu i ukazes im na nepravilnosti koje imajh i koje po ZAKONU moraju biti otklonjene, oni kazu da im se ne mesas u posao. A iste te nepravilnosti jako lepo traze da se otklone kod kompanija i zbog toga kaznjavaju. Sramna sramota inspektora!!! A onda se zapali njihova zgrada jer su jako "pametni" i sve znaju ali kod sebe "ne znaju" napraviti inspekcijski nalaz.
  • japaja

    10.11.2017 17:33
    Nova Detelinara
    Ajd da se nedaj Bože zadimi neka zgrada oko detelinarske pijace. Nemož prići od limenih divljih garaža. Ko brazilska favela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika