Cvijović i Pavlov saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal

Radoslav Cvijović Cviko i njegov zet Slavko Pavlov, koji su privedeni u Novom Sadu, saslušani su u Tužilaštvu za organizovani kriminal, potvrđeno je za N1.
Postupajući zamenik javnog tužioca zatražio je od sudije za prethodni postupak da im odredi pritvor.
 
Odluka će biti doneta pre isteka roka od 48 sati, na koliko im je određeno zadržavanje.
 
Kako je saopštila policija, Radoslav Cvijović sumnjiči se da je organizovao kriminalnu grupu koja je u dužem vremenskom periodu nabavljala i prodavala kokain na teritoriji Srbije, Mađarske, Austrije, Italije, Nemačke, Slovačke i Češke i prodavala ga i u drugim evropskim zemljama.
 
U Češkoj su na primopredaji četiri kilograma kokaina uhapšeni Branislav Cvijović, sin Radosavljev, Josip Capik, koji živi i radi u Mađarskoj i Branislav Bikić, za koga se sumnja da je zadužen za distribuciju kokaina na češkom tržištu, o čemu više OVDE.
  • NOVOSACKI

    15.11.2017 08:57
    Sta li ce sada da rade sponzoruse po PLAY-u i Galebovima? Da doniramo sms-om neki novac za trepavice i solarijume dok crnogorsko-krajisko-bosanska mafija ne izadje iz zatvora. Vi nemate pojma gospodo policajci koliko oni usta gladnih svega hrane. Tuga brate tuga...
  • Zivan

    13.11.2017 09:58
    Ali zasto ako u doba MIlosevia? Pa pasao im se razgranao tek kada je Milosevic aterirao.
    Dokle ce svi u ovoj zemlji da se vade na Milosevica? Jeste da je on zapoceo sunovrat ovog drustva ali su mu se svi naslednici pokazali vise nego dostojnimm da nastave pljacku i unistavanje.
  • Ivan Telep

    12.11.2017 09:39
    Saslusani !! Naravno negirace sve , advokati ce da odrade preko sudija ostalo . To manje vise svi znamo jer je toliko puta odradjeno da je i smesno i zalosno . Osnova korupcije pa time i kriminala je unutar drzavnih sluzbi i javnim preduzecima . Imamo zakone ali se ne sprovode a ko ih ne sprovodi !? Onaj kome je to posao i koji prima platu za to !! Apsurd nad apsurdima ! Mene ce poreska odrati kamatama za nekretninu od 56 m2 ako nisam platio porez a nece proveriti poreklo novca za milionske nekretnine . Zato i jesmo tu gde smo i zivimo kako zivimo . I nisu tu samo bitne palate kriminalaca , o njima se pise , ima tu jos mnogo mnogo skupocenih objekata od takozvanih postenih koji radeci u drzavnim sluzbama kukaju na male plate .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika