I godinu dana od ubistva Teodore Kaćanski na Telepu ubica još nepoznat

Godinu dana od ubistva 30-ogodišnje Teodore Kaćanski na Telepu, još nije poznato ko ju je ubio.
Teodora je 19. novembra 2016. godine oko 18 časova ranjena s više hitaca na parkingu u Somborskoj ulici broj 8, a preminula je 22. novembra uveče u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Na nju je pucano u trenutku kada je sa suvozačevog mesta prešla na vozačevo da preparkira automobil "rejndž rover" beogradskih tablica ispred zgrade u kojoj je živela s momkom. Prema rečima svedoka, tada je iz žbunja izleteo napadač i iz "tetejca" ispalio pet hitaca u devojku, a zatim je pobegao u pravcu Bulevara patrijarha Pavla.
 
Teodora je odmah prebačena u Urgentni centar, ali je nakon tri dana borbe za život preminula. 
 
U početku, Novim Sadom je kolala priča po kojoj je devojka napadnuta kao opomena njenom dečku. Ubrzo je utvrđeno da je meta napadača ipak bio njen dečko Nenad Stević (39), poznanik policije po imovinskim delima, kao što su krađe i teške krađe, a motiv se tražio u neraščišćenim poslovima. Naime, Nenad se ranije dovodio u vezu s "veterničkim klanom". Bio je i svedok na jednom od procesa Nenadu Opačiću još 2003. godine, kada se klanu sudilo za otmicu Mladena Marića. Povezivan je i s nedozvoljenom trgovinom automobilima, vlasništvom firme za obezbeđenje, lancem marketa, kao i sa zelenaškim poslovima. Stević je nakon ubistva Teodore detaljno ispitan, i dosta toga je ispričao, ali inspektori veruju da nije rekao sve što zna, pa je motiv ubistva ostao nejasan.
 
Inače, Stević je maja ove godine uhapšen je zbog sumnje za pokušaj otmice Gorana Cvijetića (41) iz Budisave. Nezvanično, on i njegova ekipa sami su vodili istragu o Teodorinom ubistvu. Došli su do saznanja da Cvijetić ima veze sa zločinom pa su odlučili da ga kidnapuju i nateraju da progovori. Međutim, uhapšeni su dok su u gepeku automobila vozili otetog.
  • ...

    21.11.2017 14:40
    ...
    Rođena u Jugoslaviji, pravnoj i međunarodno cenjenoj državi, sa sudskim poretkom.
    Poginula u Srbiji.
    Nadam se da ideš na bolje mesto.
  • Novosadjanin

    21.11.2017 12:31
    Istina
    Nije Cvetic otet vec uhvacen kada je opet dosao da ubije, o cemu je uredno obavestena policija, tako da je prica o otmici farsa kojom se narodu mazu oci kako policija nesto radi. Isto tako je poznato da je Cvetic priznao policiji izvrsenje TEODORINOG UBISTVA, odnosno ucestvovanje u tom i jos mnogim teskim ubistvima i teskim krivicnim delima u zadnjih nekoliko godina o cemu se vrlo povrsno pise. Ministre Stefanovicu, nacelnice Susnjicu, oglasite se povodom ubistva NEDUZNE TEODORE, jer je to najmanje sto trebate i mozete da uradite!!! PRAVDA ZA TEODORU!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika