Novosadska policija uhapsila Somborca zbog arsenala oružja i prodaje droge

Novosadska policija u saradnji sa policijom u Somboru, uhapsila je D.B. (40) sa područja Sombora, zbog trgovine drogom, nošenja i posedovanja oružja bez dozvole.
Novosadska policija uhapsila Somborca zbog arsenala oružja i prodaje droge
Foto: 021.rs
Novosadska kriminalistička policija pronašla je u automobilu osumnjičenog nelegalni pištolj sa četiri metka, oko 40 grama marihuane, kokain i novac za koji sumnja da potiče od prodaje droge. 
 
Pretresom kuće osumnjičenog, pronađena su još tri pištolja, jedna poluautomatska i dve ručno pravljene puške, 90 metaka različitog kalibra, luk, samostrel i strele. Nađeno je, takođe, oko 200 grama marihuane, hašiš i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.
 
Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.
 
U vozilu osumnjičenog zatečen je i njegov 41-ogodišnji sugrađanin koji je, pred policijom, odbacio manju količinu marihuane. Protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika