Novosađanin uhvaćen tokom krađe, napao policajca i lakše ga povredio

Novosadska policija uhapsila je 23-ogodišnjeg P. L. iz Novog Sada zbog teške krađe i napada na službeno lice.
Novosađanin uhvaćen tokom krađe, napao policajca i lakše ga povredio
Foto: 021.rs
On je napao policajca prilikom intervencije nakon teške krađe, pocepao mu uniformu i pokušao da ga obori na zemlju. Tom prilikom policajac je zadobio lake telesne povrede.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.
  • ja

    26.11.2017 13:36
    jos se i bune
    Policija naziva i pojkusaj bekstva- napad na policiju, a videla sam ih na sudu kako lazu. I pored 30 svedoka, oni ostaju pri svom, a sudije ne dozvoljavaju svedocima da svedoce niti dozvoljavaju suocavanja. Kad udju u sluzbu, samo se hvataju za grb i ponavljaju " Ja sam drzava". Mislim da to sve kaze. Sami su izabrali posao, a vecina zna i kako ga obavljaju, sto objasnjava cinjenicu da su tako obozavani. Slabici koji postaju bogovi kad navuku uniformu.
    Ko zna koliko ce batina taj uhapseni mladic dobiti, a da za to niko nece odgovarati. Treba da se nasa milicija seta sa kamerama, pa cu onda verovati njihovim iskazima.
  • Zemara

    24.11.2017 18:04
    Wanted
    Nisi baš razumeo, ja cenim policiju i njihov rad ma koliko često bio traljav i spor. Ne ceni se uniforma (policijska i vojna) kao nekada što je tuga velika. Oni se izlažu opasnosti kao što reče za sitne pare, što je sramno ali isto sede po kafićima stalno za vreme radnog vremena.Druže borac, ajde ti malo posmatraj i prati kretanje tog što je izašao napolje iz zatvora posle par meseci(možda stabiti nanogicu na godinu-dve, ne da nesme iz stana ili kako to već funkcioniše, nego čisto da se zna u svakom trenu gde si u gradu ili slično), ajde ti njega hapsi posle prvog dela, a ne što čekaš da se nakupi materijala.Ajde sudija ako si prvi put bio blag, drugi put podebljalj brojku. Msm da sam bio jasniji sada...
  • @Zemara

    24.11.2017 09:09
    Gledam i ne verujem. Da li je moguce da ovoliki broj ljudi ne razlikuje sta je delatnost tuzilastva i sudstva, a sta policije? Ti si nadgledao svoju imovinu pa se nerviras, a policajcu je zivot na ivici za nekoliko stotina eura mesecno. Zamisli da si na mestu policajca koji je ostao bez odece na poslu, sprecavajuci kradju, a zamalo bez glave, kad sudija tog istog kriminalca pusti ponovo na ulicu, ne osudjujuci ga ni za kradju, ni za napad na policiju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika