Novosađanin preko sajta za upoznavanje ugovarao sastanke, pa pljačkao ljude

Šest osoba uhapšeno je u više odvojenih akcija policije u Novom Sadu zbog sumnje da su počinili razbojništva.
Novosađanin preko sajta za upoznavanje ugovarao sastanke, pa pljačkao ljude
Foto: 021.rs
S. M. (25) tereti se da je na sajtu za upoznavanje kontaktirao osobe sa kojima se dopisivao i ugovarao sastanke. Međutim, na dogovorenim sastancima, on je, uz pretnju nožem, od njih krao novac.
 
On je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
 
S. D. (21) i J. R. (18) iz Novog Sada su uhapšeni, a protiv jednog maloletnika je podneta krivična prijava, zbog sumnje da su maskirani fantomkama ušli u jednu kuću, te jednu osobu oborili na zemlju, a drugoj zadali više udaraca drvenom palicom i tražili od njih da im predaju novac.
 
Od jedne osobe su uzeli novac, a potom su iz kuće uzeli dva mobilna telefona, dva para slušalica, ručni sat i platnu karticu. 
 
Prilikom pretresa stana osumnjičenog J. R. pronađeni su ukradeni predmeti. Oni su privedeni uz krivičnu prijavu, a određen im je pritvor do 30 dana.
 
U akciji je uhapšen i M. K. (19) koji se tereti da je jednom taksisti, uz pretnju nožem, oduzeo novac. Uz krivičnu prijavu priveden je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
 
A. R. (22) se sumnjiči da je jednu osobu nekoliko puta udario, a potom i povredio nožem, nakon čega joj je ukrao torbicu. On je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu.
 
Uhapšen je i D. B. (45) koji je osumnjičen da je uz pretnju pištoljem i upotrebu fizičke sile od vlasnika menjačnice u Gložanu ukrao oko 140.000 dinara. On je takođe priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
  • MarlenaNS

    22.12.2017 22:22
    Koristite mozak
    Vecina muskaraca koristi samo jednu glavu, kada su zene u pitanju, a to nije mozak... koristite zdrav razum i bice sve ok. Evo vam par saveta kako da uvek prodjete dobro kada upoznajete nove ljude preko interneta https://www.lepoticaizver.com/sigurnosni-saveti-za-upoznavanje . I savet jos jedan, ne radite nista na netu, sto ne bi radili uzivo.
  • ntn

    22.12.2017 20:58
    Nove snage stasavaju
    Većina omladina! Budućnost NS.
  • Predlog

    22.12.2017 18:09
    Stari dobri metodi
    Stari dobri zakoni kažnjavanja. Drveno postolje, glava i ruke uhvaćene i vezane, gaće skinute.
    Na glavnom trgu kod Miletića. Ma i kamera kao treba. Pa ko prođe, neka ga kazni kako misli.
    Koja crna ljudska prava. Što se više o njima priča, to ih manje imamo i manje živimo kao ljudi.
    Ali ovo kažnjavanje što sam vam naveo.... tako bi dobro došlo za političare.
    Pred kamerama, javno, vezani na Trgu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika