Četiri osobe povređene u tri udesa

Jedna osoba je poginula, a još četiri su povređe, u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu i okolini.
Četiri osobe povređene u tri udesa
Foto: 021.rs
Jedan 22-godišnji mladić zadobio je lakše kontuzione povrede u udesu koji se dogodio oko sedam časova na putu Kisač - Stepanovićevo. 
 
Nešto kasnije, oko 13 časova, dve ženske osobe zadobile su povrede u saobraćajnoj nezgodi na Bulevaru oslobođenja kod stadiona "Karađorđe".
 
"U pitanju su lakše telesne povrede. Povređene su zadobile kontuzione povrede glave i noge", dodala je za 021.rs doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći.
 
Na putu ka Beočinu, kod skretanja za Bocke, oko 20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je 40-godišnja žena zadobila povrede grudnog koša i potkolenice. 
 
Svi povređeni su nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.
 
Kako smo ranije javili, u Ulici Narodnog na Limanu juče je poginula 77-godišnja žena. Ona je nastradala kada je na nju na pešačkom prelazu naleteo "fiat punto" novosadskih tablica. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt, a više o ovoj nesreći čitajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika